Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (31)

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Tak jo, je to detektivka. Všechny indicie jsou od začátku k dispozici a dokonce jsem chvíli pachate... měl v hledáčku. Ta "duchařina" jen odvádí pozornost. Takže za mě: dobrý, ale je to jiný než zbytek. Ale pokud upřednostňujete hledání pachatele - ideálně celý seriál - tak si užijete. ---- PS: na netu PAK najdete i to jak to bylo s jazykem, se zmizelou detektivkou i s posledním vědcem (a reálně - bez duchů).

plakát

Temný případ - Part 6 (2024) (epizoda) 

Tak jo, je to detektivka. Všechny indicie jsou od začátku k dispozici a dokonce jsem chvíli pachate... měl v hledáčku. Ta "duchařina" jen odvádí pozornost. Takže za mě dobrý. PS: na netu najdete i jak to bylo s jazykem, Navarovou i s vědcem (a reálně - bez duchů).

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Někdo tu psal: Po prvním díle jsem potřeboval víc a víc a víc. Protože ten příběh je prostě skvělý. - podepisuji v plném rozsahu.

plakát

Sexmise (1983) 

Osobně mám rád úplně jinou hlášku: "My u vás tu dekadenci vyženeme!"

plakát

V pasti: Barcelona (2023) 

Jde o filmovou jednohubku s opravdu zajímavě posazeným hlavním hrdinou. Záporáky z principu nelze ukázat a o to víc se pracuje s představivostí. V půlce děje navíc krásně vysvětli jak záporáci "fungují". Za mě 65%

plakát

Bez návodu (2013) 

Jasně je to mexická slátanina, a objektivně je tak za 3 hvězdičky... ale za to že se pravdu dozvíte v posledních 10 sekundách - za to dávám 4 hvězdičky.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Hraje si to se stejným nápadem jako skvělý "Pomemšťan" - ale jako romantika....

plakát

Interstellar (2014) 

Dávám 5 hvězdiček a to z několika důvodů. Například proto, jak je zpracován konec lidstva, žádné zombie, nebo atomovky, ale pomalé chcípání aka film "Cesta". Nebo tak jak v budoucnosti pracuje propaganda a popírá například misi Apollo, že nikdy nebyla, nebo práci si časovým posunem, atd... Takových drobností je tam spousta a i přestože souhlasím s některými výhradami ohledně scénáře tady napsanými, můžu s klidným svědomím film doporučit.

plakát

Případ Jessiky McClureové (1989) (TV film) 

U tohoto filmu platí, že jestli Vás nedokáže dojmout tohle, tak asi nic. Jasně, vypadá to jak starý seriál Dallas, vykašlete se na vzhled a jděte do toho. "Jestli tomu osmnáctiměsíčnímu dítěti budete muset zlomit nohu, tak to udělejte!"