Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (241)

plakát

Rytíři ze Šanghaje (2003) 

Opravdu jsem nečekala, že mě taková blbost může bavit. Tahle komedie je vtipná a dokonce chytrá. Chon a Roy v Británii zažívají opravdu neskutečné situace. Boží hlášky. A sexy Lin, co hodí z mostu do řeky Jacka Rozparovače.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Tak jo. Musím přiznat, že se mi to celkem líbilo. Ubylo rádoby sladkých keců. Přibylo trochu akce. I když závěrečný boj vlastně ani není boj, tak byl docela zajímavý. Předlohu přímo nesnáším, považuji ji za nejtupější ze všech knih, ale Bill Condon udělal druhou část snesitelnou i pro pánské publikum.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Drama/komedie, kde to opravdu všechno funguje, tak jak má. Prostě geniální. Víc nemusím dodávat.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Sněhurka a lovec mě příjemně překvapil. Opravdu povedený vizuál, originální děj, dobří trpaslíci, démonická macecha a bledá Sněhurka. I když to bylo předvídatelné, tak hodnotím jako nadprůměrné. Kristen Stewart hraje furt stejně (osobně mi to nevadí, protože se na ní hezky kouká) a Chris je kus ^^

plakát

Suzumija Haruhi no júucu (2006) (seriál) 

Asi jsem od toho očekávala více. Vlastně je to jen trochu divnější příběh ze střední školy. Haruhi mě neskutečným způsobem iritovala, ostatní postavy byly skvělé a vtipné. Samozřejmě Kyon je největším tahounem anime. Animace je slušná, hudba také, příběh je zvláštní, i když si ho pustíte chronologicky. Asi nemusím víc dodávat.

plakát

Sword Art Online (2012) (seriál) 

Čekala jsem až vyjdou všechny díly, abych nemusela čekat každý týden na nový díl. No, a tak jsem zhltla SAO za dva dny. Zanechalo ve mě obrovský dojem, i když příběh od půlky ztrácí na tempu. Musím vyzdvihnout charaktery postav, animaci, hudbu, openingy i endingy. Jediné, co mi opravdu vadilo bylo, jak už jsem řekla, postupný přechod k romantice a méně akce v ALO. Pokud se na to budu dívat pozitivně, tak budu považovat SAO za špičkový milostný příběh. Možná je to divné, ale v tomhle světě bych se nechala "zavřít" i dobrovolně.^^

plakát

K - Season 1 (2012) (série) 

Na tohle jsem se celkem těšila, ale na konec mě to moc nenadchlo. V příběhu jsem se ztrácela, a říkám proč a jak se to vlastně všechno stalo. Pak přišel poslední díl a ne moc grandiozní vyvrcholení příběhu, možná bych si i pobrečela, ale nevzalo mě to. Jinak naprosto úžasná animace, Red King nejhezčí a nejlepší charakter. Shiro a Kuro mi připomínali dvojici z No.6, aneb Shion a Nezumi, jak přes kopírák. Opening se mi moc nelíbil. Vlastně dávám tak vysoké hodnocení jen kvůli kresbě.

plakát

Hakuóki: Reimeiroku – Šinsengumi kitan (2012) (seriál) 

Nejslabší z celé série. Trvalo mi neskutečně dlouho to dokoukat. Nejdřív plusy - opening, úchvatná kresba a vzhledem k tomu, že se jedná o prequel, tak mají samurajové zpátky dlouhé vlasy a hakamy. Mínusy - nuda, příběh se táhl do 7 dílu, pak se to konečně trošku rozjelo. Serizawa a Ibuki jsou naprosto nesympatičtí idioti. Jediné, co mě potěšilo byl poslední díl. Snad mi OVA díly přijdou lepší, když mě tohle zklamalo. -.-"

plakát

Čúnibjó demo koi ga šitai! (2012) (seriál) 

Jsem na rozpacích, nevím jak mám tohle dílko hodnotit. Upřímně to byla blbost s příšerným openingem i endingem, ale na druhou stranu ten poslední díl byl tak emocionální, že mě rozhodil. Když jsem viděla ten trčící Rikky vlas hned jsem si řekla, že bude divná (to většinou charaktery s trčícím vlasem jsou), pak Yuuta - ten mi přišel ze začátku vtipný. K plusům musím přidat kawaii animaci ve stylu K-ON. No nevím, nevím... řekla bych, že je to strašně divné anime, které si určitě najde své fanoušky.

plakát

Claymore (2007) (seriál) 

Tak to byl nářez. Rudá krev, fialová krev, hlavy, nohy, ruce lítající vzduchem, svištění meče a pár zvláštních nadupaných ženských. Claymore nabízí zajímavou kresbu, napínavý příběh, hodně zvratů a dost sympatických či nesympatických postav. Claymore bojují proti lidožroutským příšerám Yoma, ale jedna z bojovnic má větší cíl ... Clare a Teresa jsou bezkonkurenční, proto považuji za nejlepší díly 5 až 8. Raki je na chlapa moc uplakaný, z ostatních postav stojí za řeč Irene, Helen a Deneve. Chtělo by to druhou sérii.