Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (20)

plakát

Expedition Happiness (2017) 

Odvazte toho psika alespon 2krat prosiiimvas! Jinak verim, ze Helmut Khol tez miloval prirodu...

plakát

Bratříček Karel (2016) 

Mel jsem strach. ci pouhou obavu? ze tenhle autenticky dokument, natoceny zcasti v polstine, nebude dobre hodnocen v rodnem, dnes uz jen 'Cesku'. Proto jsem se zcela vyjimecne zdrzel nahledu CSFD pred shlednutim. Jsem rad, ze tomu tak neni a Karel zije stale i v rodne zemi, aniz by mu vsak nekdo stavel pomniky. Ci pojmenovaval podle nej Ulice v harmonii s jeho Odkazem a Velikosti. Nas zivot se holt jen tak nezmeni..

plakát

Mandarinky (2013) 

absolutely top notch film 👍

plakát

Rivalové (2013) 

5 hvezdicek nestaci...

plakát

96 hodin (2008) 

film, ktery nikdy vlastne nezacal...:(

plakát

Argo (2012) 

velice realisticky podana stisnenost a beznadej.. 6 americanu a jejich potencionalni osvoboditele pro ne hledaji cestu ven z iranske pustiny. Snimek s misty az dokumentarnimi prvky s napetim od a do z... p.s. chvilemi to pusobilo az neprijemne, asi diky me vlastni zkusenosti z Egypta..radeji si dam pred spanim jeste nejakou oddychovku..;)

plakát

Škola života (2009) 

Az do posledni ctvrthodinky si film udrzuje decentni tempo a neni jasne jak to vsechno s nekolika hlavnimi aktery vlastne dopadne. Takze vetsi cast filmu je za 4. Poslednich par minut pusobi jako urychlovac hlavni pointy, ktera je prekvapive velice prostinka. Vlastne zadna neprijde..