Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (14)

plakát

Jurský svět (2015) 

3.75hvzd ale bejt mně čersvtejch 12 ledt polknu to za five hvzd jelikoš bych asi pych"zabouch"nul s"se do" B.D.H(Claire) rozumíte? nééé --- zvolejte Wolfa ten to wyřešíí.pa

plakát

Univerzální voják (1992) 

Nostalgie 4,5hvzd nejelpčý púvoníí VHS dubling,(je ke staženííí hodněé snahy na uloštö )pa

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Tak to pěkně podělal Bekmamkokotov buď to udělal schválně amíkům nebo si zobnul hodně dobrej matroš Burtonem,to si ani nezaslouží Ejb Lincoln už jenom co ho hraje za vola, možná kdyby ho hrál onan Krytinář tak by dal i 2*.

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Komedie na 3* celkem prdel ale jednu* přidavám pro ultra smažku s přehazovačkou Farrella alias Bobby Pellit.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Nejlepší česká pohádka.To nemá se současnýma viz.dojčeporntroška company "pohádky" nic společnýho.U pohádky se máte chechtat jak cvok což S čerty nejsou žerty jsou toho známkou viz Lucifer Heřmánek,čert Vetchoš a Nárožnej luxus.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Veselý aj smutňácký film právem ohodnocený jak csfd přítomnýma i akademii.

plakát

Poslední skaut (1991) 

Největší zásluhu na tom má Shane díky němu se temu tlemim jak pitomec i po stopadesatý.Ale jedno malé mínus to má a to je to že to máte tak najetý že předříkaváte ty hlášky a že se sypou celej film a na to tvá užasná a neodolatelná druhá polovička "drž už ku*va hubu,ať z toho ku*va něco mám nebo to ku*va vypnu"Takže víte proč pan Milo přešel ulici?-------Protože měl ptáka v slepici.5*bez pochyb

plakát

Interstellar (2014) 

Do finále film je pecka,místama jsem myslel že dostanu únavovej syndrom ale zvědavost odolala.Nebudu tady psát o tom jakej je Nolan blabla a scenář bléblé a ten to zahrál jak dvojka máslo od toho tu jsou jiní příběháři.Takže za mě 4* pro ty co v tom měli prsty.ľll be back.

plakát

Těsně vedle (2007) 

Stiller má peška na lásku.Klasický Farrellovky které mě vždy pobavý sice se občas opakují ale kdo ne a komu to vadí tak ať se jde bodnout.

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Total muderfuckerdojčeporno!!!Chození z jednoho TOI-TOI do druhýho pod velko ledovou kostkou nedivil bych se kdyby do toho ještě lanařili Ice Cubea.Hvězda je za Millu.