Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (800)

plakát

Eurotrip (2004) 

Já se bavil. Chuligáni v Londýně mně fakt dostali :-) Užijte si Bratislavu. Je fajn, že jste přijeli v létě. V zimě je to tady hrozně depresivní :-)

plakát

Evoluce (2001) 

Mně ten film baví. Už jsem jej viděl asi 4x a dívám se stále.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Člověk holt musí u takových filmů vypnout mozek, jinak to nejde. Ale pak... Skvělý film, kde si ze všech tří dílů dělají nejvíce srandu sami ze sebe a svého stáří. Zasmál jsem se docela dost. Jednoduché kulisy ani moc nevadily. Mela moc nemusím pro jeho psychoticky ztvárňované kalďasy á la seržant Martin Rigs, ale na záporáka byl dobrý. A Árníí, tady už je fakt dědula... :-) Za mne - pobavilo.

plakát

Falešná hra (2000) 

Pohádka o tom, jak Otloukánek zvítězil nad zlem a nenávistí. Taková to byla docela nuda, a ten nastavovaný konec... Už to vidět nemusím, i když Charlize v erotické scéně...

plakát

Falešné obvinění (2003) (TV film) 

Skvělá předloha a skvělý scénář, který by si zasloužil filmové zpracování s vyšším rozpočtem než TV produkce. Skvělé herecké výkony všech obsažených herců. Snad jen Simona Postlerová trošku víc tlačila na pilu.

plakát

Fenomén (1996) 

Výborný film. Dojemné drama.

plakát

Fešák Hubert (1984) 

Když si uvědomíme, že fešák je vykastrovaný pes podobně jako vůl je vykastrovaný býk a valach vykastrovaný hřebec, tak tomuhle filmu rozhodně koule nechybí.

plakát

Fighter (2010) 

Životopisné drama se sportovní zápletkou. Charaktery jednotlivých postav promakané. Postavy jsem věřil úplně všem, až na Wahlberga v ringu. Mimo ring nebyl taky špatný. Ne, že by byl v ringu tak špatný, ale snad to bylo režií, či střihem? Boxerské scény nepůsobily moc věrohodně, s místy až diletantským zpracováním, časováním. Netoužím po scénách á la Rocky, kde bylo pro změnu vše vyumělkovaně nereálné, ale tady tomu něco málo chybělo. Film stojí za to vidět hlavně kvůli příběhu samotnému a dobrým až vynikajícím hereckým výkonům.

plakát

Fontána (2006) 

Film, který ukazuje pravdu. Ukazuje to v poetických obrazech a podobenstvích. Izzi poznala pravdu, našla Boha a proto už neměla strach z ničeho, ani ze smrti. Byla vyrovnaná, protože přijala samu sebe, našla Boha v sobě. Pochopila, že nic, co se na světě děje není špatné a vše má svůj důvod, protože ve všem je Bůh. Pochopila, že všichni jsme jedno a k jednomu směřujeme. Ukazuje zároveň pošetilost, sobeckost a nabubřelost lidí, hledajících nesmrtelnost v něčem jiném, než v navracení se k Podstatě, k Vesmíru, k Bohu.