Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (798)

plakát

Večírek (2021) 

Nechápu zdejší hodnocení, ale jsem za něj rád. Díky němu jsem očekával nejhorší a dostal skvělou zábavu. Kasting na 1*. Herci, které jsem pohromadě ještě neviděl a fungují dokonale. Hlášky neskutečné. Místy jsem dostával záchvaty smíchu. Nejvíce jsem se smál Rodenovi. Prakticky nemusel ani hrát. Stačilo, že se objevil a zatvářil se. Langoš a Taclík, to už je více méně záruka zábavy. Boudová se svou naivní blbkou byla dost dokonalá. Dyková mě fakt docela dost příjemně překvapila. Lépe zahranou opilou ženu jsem fakt ještě neviděl. Za mě, díky zdejšímu hodnocení, příjemné překvapení.

plakát

Případ Roubal (2021) (seriál) 

Nedovedu si představit, nevidět to v jednom kuse. Nechápu, že to musí drobit. Podobné soudní thrillery miluji. Tohle je pro mne snad první takový počin české provenience. Skvělé zahráno jak Čermákem, tak Švehlíkem i Trnkovou. Havlová moc prostoru neměla. A Čenskému ti parchanti jdou snad sami. Ale celé to bylo dobře zrežírované Terezou Kopáčovou. __________________________________ Syn Roubal zahynul při dopravní nehodě 2012 a Roubal zemřel ve věznici v Karviné na rakovinu 2015... Karma.

plakát

Loupež ve velkém stylu (2017) 

Skvělé dědkovské obsazení. Vtipné byly hlavně dialogy mezi hlavními hrdiny. Vtipná komedie o neobvyklých loupežnících.

plakát

Noc plná zázraků 3 (2017) 

Nejslabší ze 3 dílů vánočních dojáků, ale pořád jsme se rádi podívali. Bohužel už tolik osudy zúčastněných nenavazují a spoustu starších postav se zde neobjevilo vůbec. Škoda.

plakát

Noc plná zázraků 2 (2015) 

Pokračování moc hezkého a vtipného vánočního dojáku. Sice to není tak dobré jako první díl, ale pořád ještě dost dobré a nepůsobí to jako nastavovaná kaše. Bylo příjemné zase vidět pokračování osudů lidí z prvního dílu.

plakát

Noc plná zázraků (2011) 

Láska nebeská po Polsku. Stejná úroveň. Řekl bych, že místy i vtipnější a místy i dojemnější.

plakát

Okupace (2021) 

Žádný David Lynch... Český Tarantino jak vyšitý i s hudbou... Hudba je mimochodem top. Těším se na další dílo tohoto režiséra.

plakát

Poslouchej (2019) 

Vcelku dobrý minimalistický thriller. Oba herci příjemně překvapili. A protože jsem stále v určitých námětech dětsky naivní, tak ne i překvapil děj.

plakát

Čekání na Aňu (2020) 

Za mě to nevyužitý potenciál. Podobný film námětem o židovských dětech za okupace převáděných z Francie do Švýcarska, a zároveň životopisný film o největším mimovi světa Marcel Marceau s názvem Resistence, je mnohem zábavnější a lépe natočený, i když rozpočtem zrovna taky nepřetékal.

plakát

Poslední hranice (2020) 

Podle hodnocení jsem čekal víc. Naivní, propagandistické... Jako USA filmy typu Fury... Ne nadarmo se říká, že rozdíl mezi Rusem a amíkem je akorát v lepším oblečení. Někdo chválil natočené bitvy. Připadal jsem si jako bych se díval na klub historického šermu při bitvě u Slavkova... Herecké výkony byly taky takové dost naivně amatérské.