Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Těžko popsat pocity, které z filmu mám, několika prostými slovy. Protože se mohu snažit sebevíc, ale nikdy nevystihnu ani z poloviny tu sílu příběhu, obdivuhodnost a zároveň mocnost přírody, které se Seanu Pennovi povedly dovést takřka k dokonalosti. Výborná kamera, excelující Emile Hirsch, skvělý hudební doprovod v podání Eddieho Veddera a strhující příběh o obrovské touze vzdálit se pokrytectví a paradoxu celé společnosti.

500 dní se Summer

500 dní se Summer (2009)

Marc Webb přináší s lehkostí, nadhledem a ve vynikající formě 500 dní se Summer a s tím i kouzelný kinematografický zážitek. Vynikající a nápaditý scénář, netradiční režie, skvělý soundtrack… Taková ta perlička mezi natočenými filmy, která potěší za každé nálady.

Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Snímek s jedinečnou atmosférou, která vás pohltí jediným záběrem tak, jak to dovede pouze nenahraditelná kinematografická legenda Woody Allen. K tomu výborně zakomponovaná zápletka s netradičním motivem v podání charismatické temperamentní dvojice, pardon trojice, Javiera, Penélope a svůdné Cristiny ( Vlastně jsem chtěla říct Scarlett). Jednoduše a prostě: Pěkně se na to dívalo.