Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sportovní
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

Batman (2022) 

Doslova Detective Comics (DC). Fantastická změna :) Když je zde moje recenze https://youtu.be/rEkzqfTPFlA

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

100x lepší než předchozí série od Andersona. Jinak tady je má recenze https://youtu.be/uJKoRPK8g3c

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Na tohle jsme čekal ty necelý 4 roky! A to čekání stálo za to! Film na úrovni LOTR nebo IW právoplatně. Doufám, že ty zákulisní zvěsti ohledně pokračování a dalších projektů ve Snyderversu se stanou skutečností.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Všichni herci zahráli své role na jedničku. Bohužel mám tokový pocit, že do tvorby tohohle filmu zase kecalo Warner Bros, díky čemůž mám pocit, že i u Suicide Squadu nás čeká Ultimate Edition. Hvězdičky patří hlavně hercům. PS: Chybí tam několik scén. A doufám, že se Geoff Johns nenechá oblbnout vedením WB, protože on jediný dokáže urdžet DCEU v chodu. Štěstí že dostal na starosti scénáře k DC filmů až od filmu Wonder Woman + je to preziden DC entertaiment.

plakát

Necessary Evil: Super-Villains of DC Comics (2013) 

Perfektní dokument o záporácích DC světa. Shrnutí všeho důležitého co se za posledních 75 let změnilo. Výstižné moto, které zde zaznělo, "Hrdina bez padoucha není hrdina"

plakát

Constantine (2014) (seriál) 

Jako DC fanoušek jsem spokojený. Není to zatím až tak dobrý, ale je to zatím první díl. Určitě se to zlepší. :)

plakát

Batman: Útok na Arkham (2014) 

Tak tohle jsem fakt nečekal! Po War a Son of Batman jsem si myslel, že tohle bude další průměrný animák, ale ukázalo se že je to peckový Rkoví animáč, který by neměli vidět malé děti :D prostě takhle se mají dělat DC animáče. Nejlepší, že hlavní roli měl Deadshot, který se ukázal jako velkej Bad Ass!!! Od začátku do konce akce akce akce!!!!!! 10/10

plakát

Godzilla (2014) 

Jsem velice spokojený. Film naplnil moje očekávání (Efekty, herci, reálnost). Godzilla je na tom podobně jako Terminátor v jedničce (párkrát se tam mihne ale přesto je to pořád hlavní postava :) . A musím chválit za to, že se děj neodehrával jen na jednom místě, jako tomu bylo ve verzi z roku 1999 (New York). Sečteno, podtrženo je to prostě biják a doufám, že výjde SteelBook.

plakát

Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie (2014) 

Spojením Scoobyho Doo a WWE vznikla velmi zábavní podívaná, která potěší každého. Například znalci WWE nebudou mít problém s postavami, když už samotné hvězdy WWE dabují sami sebe :) . Jen škoda, že jich tam nebylo mnohem víc.