Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (7)

Jennifer Aniston

No tak tady škoda slov, tady snad jde napsat jen "Přátelé" a každý hned ví, z jakého důvodu je v mých oblíbenkyní.

Megan Fox

Hm, tady je opravdu co dodávat? :D Myslim si, že když se nynější generace kluků zeptáte, jak si představují krásnou ženu, tak všichni hned odpoví Megan Fox a souhlasím s nimi. Ale tak nebudu soudit herečky jenom podle vzhledu. Nikdy jsem ji ve filmech nepostřehl, třeba jsem ani nevěděl, že hrála v Mizerech 2 a uvědomil jsem si to až když se ukázala v Transformers. Takže považuji film Transformers, jako její průkopnický, který ji dostal mezi ty slavné hvězdy. Jediným zklamáním je pro mě to, že nebude hrát v Transformers 3, při čemž jsem zrovna ji bral jako jasňačku, do tohohle filmu. Ale tak režiséři to plánují jinak, takže uvidíme.

Jessica Alba

Ani nevim proč ji mám mezi oblíbenkyněma, možná je to kvůli vzhledu, opravdu nevim. Jediné co mohu napsat tak, že se mi hodně líbila ve filmu Klikař Charlie, kde hrála naprostou smolařku a nic se ji nedařilo a podle mě to zahrála dobře. Nic víc k ní asi nedodám, možná později.

Jessica Biel

Tak tahle herečka mě jednou neuvěřitelně zklamala a to ve filmu Stealth: Přísně tajná mise, což byl podle mě velice nepovedený film, což je také vidět na mém hodnocení. Ale jinak jsem byl spokojen se všemi filmy, hlavně ve filmu Na sv. Valentýna a Iluzionista.

Rachel Bilson

Zřejmě většina lidí ani neví, kdo Rachel je. Já jsem ji ovšem poznal ještě v době, kdy jsem si myslel, že se její jméno čte Ráchel a ne Rejčl. Ale nebudu to natahovat, tahle herečka je jedna z mých oblíbenkyň, jelikož hraje v seriálu O.C., což je pro mě trošku srdeční záležitost. Je to jeden z uplně prvních seriálů, kromě Pokémonů a td., který jsem viděl a musim říct, že už jako mladého si mě dostala (A to jsem o holky stejně ještě moc zájmů neprojevoval :D).

Kristen Stewart

No tak tahle herečka to má v oblíbenosti hodně těžké, jelikož polovina diváků ji nesnáší a druhá polovina ji má zase ráda a za to můžou filmi ze ságy Stmívání. Jelikož některým lidem se tento film vůbec nelíbí a berou ho spíše jen jako parodii na všechny filmy, ale já jsem ten co je fanoušek této ságy, jak v knižnim, tak ve filmovém provedení, tudíž jsem ji prostě musel zařadit mezi oblíbenkyně.