foto

Rachel Bilson

  • nar. 25.8.1981 (37 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rachel Sarah Bilson se narodila ve slunné Kalifornii roku 1981. Její otec je filmový režisér Danny Bilson a nevlastní matkou herečka Heather Medway. Rachel byla už od útlého věku hvězdou divadelních představení a rodiče jí dopřáli to nejlepší vzdělání (Notredame High school). První zkušenosti před kamerou získala hostováním v seriálech BUFFY, PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ, THAT 70S SHOW nebo v komediálním seriálu MAD TV.

Přelomovým rokem pro její kariéru se stal rok 2003. Tehdy vyhrála konkurz na roli Summer Roberts v seriálu O.C. Diváci si její divošku Summer zamilovaly a z Rachel se rázem stala televizní hvězda. Během natáčení byl jejím partnerem Adam Brody, se kterým ztvárnily milence i v seriálu. Po dvou letech se rozešli.

Po třech letech v seriálu dostává i svou první filmovou roli. A to v hořké komedii POSLEDNÍ POLIBEK, kde se stala součástí milostného trojúhelníku. Příští rok jí uvidíme v dobrodružné sci-fi JUMPER režiséra Douga Limana, se kterým spolupracovala už na seriálu O.C.

Rachel ve svém volnu ráda maluje a fandí basketbalu. Mezi její oblíbené herce patří Kate Winslet, Johnny Depp, Audrey Hepburn a Woody Allen. Má mladší sestru a staršího bratra. Miluje módu, hlavně návrhářek Stelly McCartney a CoCo Chanel. Objevila se i na titulních stranách časopisů Stuff, YM, Maxim nebo Zink. Momentálně žije v Hollywoodu.

Jan "Reiniš" Bodnár

Herecká filmografie

Filmy

2014 American Heist
2013 The To Do List
2011 S tím nic nenaděláš
2010 Waiting for Forever
2008 Jumper
New Yorku, miluji Tě!
2006 Poslední polibek
2003 Unbroken

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
One to the Heart (E13)
It Takes A Thief (E12)
Family Ties (E11)
další epizody (13)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
další epizody (9)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Druhá šance (S03E22)
Cedule (S03E21)
další epizody (15)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jak vaše matka poznala mě (S09E16)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Závod (S03E07)
Rodina nade vše (S03E06)
další epizody (20)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Kapela, nebo DJ? (S08E13)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)
Jiskření (S02E09)
Zlomená srdce (S02E08)
další epizody (22)
Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Vánoční soutěž krásy (S01E10)
Pirátský poklad (S01E09)
Nevydařená párty (S01E08)
další epizody (10)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Velké dny (S06E01)
Holky versus obleky (S05E12)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a salám z dovozu (S01E09)
Chuck a sérum pravdy (S01E08)
O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
The Night Moves (S04E15)
The Shake Up (S04E14)
další epizody (8)
2006 O.C. (TV seriál)
The Earth Girls Are Easy (S04E08)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Summer Bummer (S04E06)
další epizody (23)
2005 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah Bar Mitz-vahkkah (S03E10)
The Disconnect (S03E09)
The Game Plan (S03E08)
další epizody (28)
2004 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah That Almost Wasn't (S02E06)
The SnO.C. (S02E05)
The New Era (S02E04)
další epizody (19)
2003 O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Best Chrismukkah Ever (S01E13)
The Secret (S01E12)
další epizody (14)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nečisté ženy (S07E18)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)

Dokumentární

2004 I Love the '90s (TV seriál)

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2011 Teen Choice 2011 (TV pořad)
2005 Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)
The 57th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
Total Request Live (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
Family Ties (E11)
Stillwater (E10)
Shadows of the Past (E09)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(473)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace