Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (102)

plakát

ABBAmánie (1977) odpad!

Když to tehdy dávali v televizi, čekala jsem film. ABBU jsem nikdy nemusela.

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Jeden z mála filmů, u kterého pokračování dosahuje kvalit prvního dílu.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Bohužel se moje hodnocení týká pouze prních sérií, pak šla kvalita výrazně dolu a seriál jsem nakonec přestala sledovat. A taky přiznávám, jedna z hvězdiček je za Duchovnyho :-)

plakát

Americký zločin (2007) 

Z toho, co se přede mnou odehrávalo, mi bylo jednoduše na zvracení. Nejvíc asi z té hodňoučké zbabělé sestřičky. I když Sylviina poslušnost a odevzdání mi přišly zbytečně přehnané, tentokrát je to za plný počet.

plakát

Andaluský pes (1929) odpad!

Film mě nepobavil, nešokoval, neznechutil... prostě ničím nezaujal. A jelikož to mělo být jeho jediným cílem, nemohu hodnotit jinak.

plakát

Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (1993) (seriál) 

Oproti původnímu celkem milému seriálu s napínavým dějem, úžasnými kouzly (kdo by nechtěl otočit prstenem a splnit si všechna přání) a vtipným kontrastem pohádkového světa s tím naším tu máme přemodernizované pokračování s divnou zápletkou s dědky místo dětí. Celkově je to divné a už ne kouzelné. Na druhou stranu si ale vzpomínám, že jako dítě jsem to moc nevnímala a pokračování se mi líbilo skoro stejně jako první série. A jelikož seriál je určen dětem, beru jako rozhodující pro moje hodnocení právě vzpomínky na něj.

plakát

Auta 2 (2011) odpad!

Auta, která chodí na záchod... To nejčervenější a nejlesklejší z nic je hvězda, kterou všichni obdivují... A samozřejmě nesmíme zapomenout na jeho nejlepšího přítele, který zdaleka nedosahuje jeho kvalit, ale zůstává mu po celou dobu věrný... Musím ještě vysvětlovat své hodnocení?

plakát

Bastardi (2010) 

Film je možná nadsazený, ale při stavu dnešního školství, kdy žáci mají téměř neomezená práva a učitel si proti nim nemůže prakticky nic dovolit, to tak už dlouho asi nebude. Na současnou dobu velmi dobrý český film, který bohužel sráží mizerné herecké výkony a některé panoptikální postavy, které mu ubírají na realističnosti, což se k dané látce příliš nehodí.

plakát

Berlin Calling (2008) 

Drogy jsou špatné... opět... Pro fanoušky hudby a tohoto žánru možná zajímavá podívaná, pro mě jen už stokrát omleté klišé, tentokrát bez děje.