Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (45)

plakát

Need for Speed (2014) 

když to budu hodně, hodně, hodně, střízlivě hodnotit tak mi pořád vychází film Titanic ale novodobě s rychlejma autama v hlavní roli a ne normální příběh natočenej podle počítačový hry. Kdyby tam nebyla ta ženská role a příběhy by byl směrovanej jinam asi by film ve finále působil jinak než jak dopadnul. Hned po pár minutách je jasný jak se to celý bude odvíjet potěch nekolika scénách co připomínaj hru bylo jasný že se to upne jiným směrem. Čekal jsem od toho mnohem víc než název filmu nabízí, několik záběrů ze hry tam je ale to je asi všechno, kdo chce romantiku na kolech kde na konci vítěž bere všechno např. auta v hodnotě několika statisíců až miliónů který jsou rozsekaný po okolí tak proč ne, ale se hrou to má hodně málo společnýho, jsem hodně sklamanej.

plakát

Mafiánovi (2013) 

Kdyby tenhle film nenatočil Luc Besson tak ho jen šmahem přehlídnu ale jelikož jsem mu velmi důvěřoval tak bych tenhle film popsla s menší pozměněnou citací z filmu " Kurva, tenhle starej dobrej výraz se na tenhle film skvěle hodí, je to tak dobrý že je to kurva dobrý, to je ta největší lichotka".

plakát

Machři 2 (2013) 

slabej film? ne to ne, kdyby se dala rozpůlit jedna hvězdička tak to udělám a dám půlku na odpad to ještě nebylo asi 15 vteřin jsem se dohromady zasmál. Několik starších týpků který znaj ve městě kohokoliv, pár ne moc vtipných akcí, žádnej děj, a hlavně strašnej českej dabing, jo to bylo asi to co ten film totálně pohřbilo to bylo to co ten film stlačilo ke dnu tam kde se prolínal originální zvuk a dabing bylo to nejslabší místo celýho filmu, ke konci jsem přemýšlel jak je možný že jsem to dokoukal do konce ale asi to bude tím že sem se těšil na konec kdy to budu moct konečně vypnout.

plakát

Nikdy neříkej nikdy (1983) 

I když je tenhle film označen za neoficiální bondovku já osobně ho za bondovku neoznačuju je to hodně slabý odvaz z toho všeho kde Sean Connery hrál co by agent jejího veličenstva. Filmpostrádá cokoliv co má správný film s agentem který nezná strach mít. Jen jsem tiše seděl nedýchal a byl jsem zaražen z toho v co se to ještě vyvine asi si dám na spravení chutě nějakou opravdovou klasiku od studia MGM.

plakát

Jumper (2008) 

Slabé, slabší, nejslabší, co k tomu dodat. První půlku filmu čekám jak ten blbec na to co z toho vlastně bude dávat smysl a nakonec se dozvím že matka hlavního představitele je vlastně jeho paladin tj. člověk který ho vlastně loví od mala ale, vlastně ho nechytá aby ho ochránila i když ho opustila když on v 5ti letech poprvé zmizel aby nalezl v pubertě něco co už vlastně umí aby se mohl zase naučit utíkat a jeho matka ho mohla nalézt aby ho ochránila a aby ho ke konci filmu zachánila tím že mu dá náskok než ho zase najde...chápete to co jsem tady napsal? já moc ne i když si to po sobě někdy i čtu a o tom je vlastně celý film vlastně je o ničem.

plakát

Bitevní loď (2012) 

No...,co napsat teď se mi hlavou honí divoký myšlenky, sotva co film začal, začalo se to vyvíjet docela slibně poslaly signal někam pryč a čekaly mrtě asi let než se něco začalo dít. A najednou se ocitáme v suprovým dění jedna akce stíhá druhou pozor začíná to být trošku i napínaví kdy marina začne pátrat co to vlastně přistálo v moři za zkroucenej vrak. Film je dobře "navrženej"..., jenže když už sem se začal kochat tím co se mi dostává na monitor začne se najednou objevovat americká hrdost kdy na plovoucím muzeu najednou se kde se vzali tu se vzali vylezou veteráni snad ze všech válek co amerika poslala do světa, no a tam se nám to začíná pomaličku naklánět na pravobok, nebo levobok? netuším kam protože to co se na moři dá pořídit s několikaset tunovou lodí to snad ani nejde provést. kdyby si odpustily svou americkou hrdou vztyčenou hruď kde se americká vlajka opět třepotá na bílém stožáru tak by se to dalo ještě zkousnout ale může mi proboha někdo vysvětlit co tam dělá Rihana??? to ji někdo zavolal hele mám tu chlapka co shání nějaký koště do filmu? Tam si myslím je ten kámen úrazu, film je dobře obsazenej nemůžu si stěžovat ale zpěvačka co za to dostala zaplaceno asi víc než já vydělám za jeden rok i za více roků tak si myslím že to nebyla správná volba. Kdyby to bylo hodnoceno na procenta je to někde okolo 50% jak já říkám na zkouknutí dobrý ale jinak žádná sláva.

plakát

Carrie (2013) 

Stephena Kinga jako spisovatele mám rád, jeho knížky se čtou sami sice když se toho chopí kdejaký režisér člověk se pak bojí co z toho nakonec vyleze a jak moc se nebude držet knižní předlohy ale musím uznat že i když sem se k románu Carrie ještě nedostal velice rád si ji přečtu protože filmové zpracování na mě pozitivně zapůsobilo. Jedním dechem zkouknutej film.

plakát

Útěk z MS-1 (2012) 

Dcera prezidenta alias brutální Nikita a její hláškami naplněný zachránce na vesmírné stanici plné nadržených tuponů, to je zhruba podívaná která do první půlky celkem solidně usadí člověka do křesla proto, aby se na to díval. Nicméně v druhé polovině to dostane trošku menší šmrnc jiným směrem a vyvrcholení útěku skokem z vězení kdy se oba zázračně zachrání před fyzikálnímy zákony kdy seskok z orbity planety Země trvá pouhých několik vteřin. Konec velmi laciný a rozplizlý, čekal jsem že hlavní padouch dostane slušně nafrak a nic se nestalo dávám 4* snad asi jen za efekty ale hodně přivírám obě už tak skoro přivřené oči.

plakát

Red 2 (2013) 

Naprosto perfektní, dokonalé, správně načasované, strhující děj od začátku do konce, nečekané zápletky i troška humoru? Můžu říci že ano, film který začne tak, že ho musíte dokoukat do konce. Nemá cenu tu popisovat každou konkrétní postavu co byla ve filmu obsazena to bych tu byl ještě zítra večer, ale jedno vím jistě že je tohle film kterej mě zaseje do gauče a po dvou hodinách mě totálně nacucanýho vyplivne zase ven.

plakát

Polibky z Hongkongu (1975) 

slabé, slabší, nejslabší hodně nudné, utahané a dabing kde dabuje Jiří Pomeje je opravdu katastrofa, proboha ať už ho nikde jinde neslyším.