Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (106)

plakát

Another Gay Movie (2006) odpad!

Já teda proti gayům nic nemám, ale to jak si jeden z nich strká ráno do řiti mrkev a další zeleninu a jak sní o tom, že ho ve škole ošoustá matikář, nebo jak si druhej nasadí pumpičku na péro, která následně skratuje a udělá mu z Frantíka dlouhej mrtvej chobot, vidět fakt víckrát nemusím...

plakát

Baba na zabití (2003) 

Taková průměrná komedie s mírně depresivní atmosférou a pár momenty, u kterých mi bylo celkem šoufl (např. dýchání z úst do úst, koupající se paní Connelyová nebo ta věc s drtičkou...).

plakát

Bez předsudků (2009) (TV film) 

Kouknout se na to dalo, ale musím hodnotit jako lehkej podprůměr protože se mi to jako celovečerní film zdálo příliš dlouhý...mělo to trvat tak hodinku. Lepší dvě hvězdičky.

plakát

Blbec k večeři (1998) 

Výborná komedie, smál jsem se jako blbec...

plakát

Bojíte se tmy? (1990) (seriál) 

Pamatuju si, že asi tak v osmi letech jsem na to koukával na SuperMaxu. Nesměl mi ujít ani jeden díl, viděl jsem snad všechny a tehdy mi to připadalo celý takový hafo strašidelný. Teď bych se nad těmi příběhy spíš pousmál, ale dávám pět hvězdiček a to z nostalgie. Pro kluky a holky do desíti let ideální seriál.

plakát

Buddy míří na Západ (1981) 

Ze začátku to vypadalo celkem dobře, ale nakonec se z toho vyvrbila nuda, u které jsem se zasmál jen opravdu párkrát. Ještě ke všemu mi lezla na nervy ta písnička, která v celém filmu vyhrávala pořád dokola. 35 %

plakát

Burani z Beverly Hills (1993) 

Tak to teda nevím, proč tento film všichni tolik zatracují. Neříkám že je to komedie u které bych si neodpočinul od smíchu, ale není to tak hrozný.

plakát

Což takhle dát si špenát (1977) 

Jedna z nejlepších socialistických komedií určitě. Vystupuje zde starší česká elita mezi herci. Vždy se u tohohle filmu skvěle pobavím, protože mi přijde na českou komedii maximálně bláznivá a to se mi líbí. Mimochodem, nedá si někdo špenát? :)

plakát

Creepshow: Plíživý děs (1987) 

První povídka o dřevěném indiánovi, který se mstí za smrt George Kennedyho a jeho ženy není žádná sláva, ale vcelku mě bavila a plynula poměrně rychle. Co se mi na ní moc nelíbilo, byla samotná indiánova pomsta, protože vraždy byly vždy tak nějak mimo obraz...***; Druhá povídka o čtveřici mladých lidí, kteří si nevšimli cedule No Swimming a šli se koupat do jezera, kde byla tajemná skrvna, která postupně všechny pohltila, se mi líbila mnohem víc než první. Chybou bylo snad jen to, že všechny postavy byly dost v klidu i přestože chcípal jeden za druhým...****; Třetí povídka byla nejmíň povedená, nejvíc nudná a kazí tím pádem hvězdičkový průměr celého filmu...**

plakát

Cutter (2005) odpad!

Chuck Norris už prostě není ve formě a jde to vidět.