Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Hudební
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Kick-Ass (2010) 

Pohádka pro dospělé. Ano, opravdu ano, ačkoliv si myslím, že až tak pro dospělé to není. Ale aby mála holka někoho poslala do prdele a přitom na něj řvala ''kurva'' se docela rovná dnešní situaci ve světě. Ale což, to je jiný šálek kávy, tento film není žádná hollywoodská sračka s kozatýma holkama na předním obalu snažící se Vám osvětlit jako to tam chodí. Opravdu ne, tento velmi vydařený a velme, velmi, velmi hustý film je fakt nenapodobitelný. Pan režisér musel tušit že se mu to povede stejně tak jako X-Men: První třída. No prostě a jednoduše, mnoho kulek, dostatek krve, dostatek akce a hlavně pokračování. Film si ode mne vysloužil 99%.

plakát

30 dní dlouhá noc (2007) 

No páni, tolik krve, tolik akce, tolik dobrodružství a tolik povedených scén v na tolik perfektní filmu, že jsem si myslela, zda to není jen pouhý sen! Naštěstí ne! Byl to opravdu film, na který jsem se dívala s tak velkou chutí a zájmem, že jsem tomu ani sama navěřila. Tento film Vám nabízí tolik krve, kolik si jen budete přát. Je-li libo utřžené či odseknuté hlavy, díváte se na ten správný horor. Chcete nákazu, která je opravdu mysteriózní, díváte se na to, na co by jste měli. Počínaje zvláštními upíry, dokonalými akcemi a konče přeplněním poháru originality a odstatými chlupy na i neobvyklých částech mého těla. Panu režisérovi se povedlo herecké obsazení na tolik excelentně, že jaká koliv i by't ,malá změna by mohla celému filmu jen uškodit! Mé konečné hodnocení, i přes chvalující komentář, je 98%, přece jen tam byli nějaké ''mušky''!

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Má velká očekávání a touhy byly naplněny. Film měl vše, co si pod titulkem ''dokonalý film'' můžete jen představit. Jen mě mrzí, že éra Harryho Pottera je u konce, ale vše jednou končí a proto byla jedna část filmových hvězd ukončena velmi epicky a toto veledílo si zaslouží své místo na výsluní. Poslední díl Harryho Vám osvětlí všechny nevyjasněné hádanky v předchozích dílech. Zatáhne Vás do světa čar a kouzel. Mně, jakožto velkému Potterovskému fanouškovy, se to velmi líbilo, každá scéna měla v sobě ducha, měla patu i hlavu. Všechny scény byly přímo k ději, žádná nevybočovala z toho, co by nás zajímalo. Velmi dokonalá hudba, epické souboje a velkolepé vítězství. A proto bych na konec ráda řekla jen to, i když je sága Harryho u konce my, jeho velcí fanoušci, jí budeme mít navždy uloženou v našich sběratelských edicích a budeme si tajně přát, aby sága znovu oživla a pokračovala. Proto tomuto veledílu dávám 100%.

plakát

Riddick: Kronika temna (2004) 

Konečně další pořádná Sci-fi s úžasným hercem v hlavní roli? No jistě že ano! Pokračování filmu Černočerná tma se vyvedlo o mnoho lépe než jeho jednička. Chvílemi jsem si připadala, jako kdybych sledovala Star Wars dohromady s Černočernou tmou, ale ihned to skončilo, když se Vin vzbudil a dal filmu ten správný směr. Akční scény byly pravdu akční. Nic nebylo ''přeumělkované'', jak má mnoho režisérů ve zvyku. Můj dojem a celkový závěr z filmu je rozhodně výborný, ale bohužel měl malé chyby a proto mu dávám 94%.

plakát

The Runaways (2010) 

Tento životopisný film pojednávám nejen o dívčí kapele, ale i tom, že když po něčem toužíte tak moc, jak se jiným ani nezdá, tak to dokážete i přes všechny velmi těžké překážky. Tvůrcům toho filmu se podařilo ztvárnit něco tak úžasného, co se jen tak někomu nepovede. Film mi nejen promluvil do duše tím, že se nemám vzdávat hned u první překážky, ale ukázal mi začátek této úžasné skupiny. Dokonce nasazené herečky byly skoro stejné jako původní členky kapely, což dodává filmu další velké plus. Film je opravdu strhující, pěkný a přesný se životem této kapely. Konečné hodnocení 97%.

plakát

Gamer (2009) 

Ano, to je ono. To je film akorát tak shodný pro dnešní dobu. Neříkám tím, že to tak chodí, ale říkám jen to, že v dnešní době mnoho lidí hraje hry žánru Shoot 'em up (střílečky). Zde můžeme vidět, jak by to ve skutečnosti vypadalo, kdybychom my, co hrajeme tyto hry, ovládaly nikoho na druhé straně obrazovky. Děj filmu je z blízké budoucnosti, tak doufejme, že se to nestane. Ale zpátky k samotnému filmu, který měl mnoho pěkných, ale i nepovedených akčních scén. Námět režisérů byl určitě mnohem propracovanější než jejich konečné dílo. Avšak co mě na tomto filmu zaráží nejvíce je to, jak mohl to auto rozjet, nad tím mi fakt zůstává hlava stát i nadále. Ale jinak jako akční film to byl velice dobrý i s nedostatky. Konečné hodnocení 89%.

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Je-li libo nohy, ruky či lidského orgánu, tak se díváte na ten správný film, kde Vám to naservírují teplé a dokonce i čerstvě odděleného od původního majitele. Tento film Vám dodá i mnoho jiného, počínaje humorem, dostatečného množství krve, strachu, dokonale krásných zombie tak i akčních scén a konče mnoha olova létající skrze hlavy zombie. Do hlavních rolí byli obsazeni velice dobří herci, jenž dodali tomuto filmu sladkou třešničku. Režisér Zack Synder ( 300: Bitva u Thermopyl, Sucker Punch ...) odvedl velmi výbornou práci. Tento zombie film mě zaujal tak, jako žádný jiný film stejného zaměření. Film má hlavu, srdce, duši i patu, a proto si zaslouží celých 100%.