Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (335)

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Moje hodnoceni je trochu ovlivneno tim, zr jsem to videla ve 4DX 3D, coz bylo super. V klasickem 2D formatu bych z toho tak nadsena nebyla. Ale he to vtipne a celkem napinave

plakát

Ferdinand (2017) 

Viděno v předpremiéře a je to za poslední dobou pěkná pohádka, u které se nebudou nudit ani rodiče povinně sedící vedle svých smráďat.

plakát

Tísňová linka (2013) 

Strhující, napínavé. Kolikrát jsem se přistihla, že jsem byla napnutá jak struna. Mám tento styl ráda a tohle se fakt povedlo.

plakát

Annabelle (2014) 

Film jsem viděla po třech letech podruhé a musím říct, že poprvé se mi to líbilo víc. Pár scén je dobrých, ale celkově to na mě teď působilo vyčpělým stylem a tak nějak je to na mě málo "duchařské".

plakát

Zpívej (2016) 

Vtipné, milé, zábavné, veselé, roztomilé. Jako rodič můžu říct, že jsem si nudou neokousala své pěstěné akrylové nehty s francouzským dyzajnem a nebojovala s pečlivě nalíčenýma očima, abych je udržela v otevřeném stavu. Bavilo to je u animáků asi tak nějak základ.

plakát

Emoji ve filmu (2017) 

Je to po dlouhé době animák, který za to nestojí. Upřímně řečeno, kdo se nevyzná v termínech jako je Cloud, Firewall, Candy Crush, fungování aplikací, atd., tomu unikne pár rádoby vtipných narážek. Není to vtipné, malé děti se u toho zabaví, protože je to barevné, ale to je asi tak všechno.