Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (47)

plakát

Hříšnice (2017) (seriál) 

No tak konečně po dlouhé době super vypointovaná detektivka! Bill Pullman je top charakterní chlapák, i když si občas nechává nařezat na zadek. Jediné, co bych vytknul je uplakaná Jessica Biel, ale to je asi nějaký osobní problém. Člověk si tak nějak nedokáže představit, že do doby onoho incidentu žila normální život veselé mámy od rodiny. Ale jinak určitě pět hvězd!

plakát

Interstellar (2014) 

Tak teď opravdu nevím, jak se k tomuto filmu postavit. Utíká rychle jako TGV. Děj má spád, i když klasicky neúplně víte, o co tam jde. Herecké výkony jsou výborné, kamera super. Bohužel konec poněkud zbytečně zmatený a trochu očekávaný. Hlavně je ale závěr kýč jak bič, z čehož jsem se málem poblinkal. K úplné americké dokonalosti chybělo už jen nějaké roztomilé štěňátko... Tudy ne pane Nolan prosím!!!

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Naprosto výborně udělaná žánrovka. Nesnaží se být batmanovsky realistická ani americky motivující. Hlavní hrdina je asociální sympaťák, záporák je super tajemný a hlavně je to celé myšleno s velkou nadsázkou, což je u těchto komiksových snímků, pokud nejste Nolan, alfa i omega! Jediná věc, která lze vytknout, je poněkud křečovité a zbytečné napojení na Avengers. Ale Marvel to má prostě rád a na rozdíl od DC, které prodalo separátně práva snad i k batmanově suspenzoru, si to můžou dovolit. 5* jak vystřihnutých!

plakát

Kouzlo měsíčního svitu (2014) 

Taková hezká televizní inscenace. Bohužel jak tento film přišel, stejně tak i z mé hlavy odešel.

plakát

Kurt Cobain: Montage of Heck (2015) 

No nemyslím, že by tento snímek byl úplně dělaný pro fanoušky Kurta, neb ten zde není vykreslen úplně jako Komenský mladé rebelující generace. Na druhou stranu mně docela pomohl uvěřit, že jeho Fuc you postoj byl opravdu skutečný a z jeho pohledu zcela pochopitelný... No asi to bude pravda, když to celé zalepila jeho dcera, že jo...

plakát

Lásky čas (2013) 

No Láska nebeská to není, to musí být každému jasné. Ale rozhodně to neurazí. Dokonce se díky výborným hercům často pobavíte a snad i dojmete. Zaplaťpánbůh nijak prvoplánově ale tak zvláštně přirozeně. Tři hvězdy jsou možná přísné, ale už se mi to nechce měnit.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Tak tento film opravdu nechápu. Nebyl ani vtipný, ani poučný, ani hezky namalovaný. Naprostá a hlučná zbytečnost, při které i to nepříjemně vypadající dítě vedle mě usínalo... Jenom se mi potvrdilo, že doby vtipných animáků pro všechny jsou ty tam!

plakát

Malá smrt (2014) 

No to je ale překvapení. Od dob Loce actually jsem neviděl tak originální a vtipnou romantickou komedii. Až na ukvapený závěr, ale ten jsem rychle odpustil.

plakát

matka! (2017) 

No rozhodně to není film pro každého, ale když nad tím s odstupem přemýšlím, tak je to vlastně super zpracování jedné velké myšlenky. Jen mě trochu mrzí, že jsem si ji musel najít a nepřišel jsem na to sám, když to bylo tak jasné. :-D Rozhodně ale popiska filmu je velmi zavádějící stejně jako trailer. Každý to musí holt omrknout sám a udělat si vlastní názor. Jinak samozřejmě o hereckých výkonech či o řemeslném zpracování netřeba hovořit. To je deset z deseti.

plakát

Most (2011) (seriál) 

Tenhle seriál ma jedinou nevýhodu, a to že skončil! :-) Jinak Saga i všechny ostatní charaktery jsou naprosto super napsané. Samozřejmě je trochu divné, že se zločiny permanentně střídají mezi Malmo a Kodaní, až má člověk pocit, že je tam kriminlita na úrovni Somálska, ale tohle se holt musí brát jako must have každé severské detektivky.