Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (13)

plakát

Máme rádi Česko (2013) (pořad) 

Jako jo, mohlo to bejt horší, ale ty pravidla by si mohli předem ujasnit.. A asi i trochu upravit, protože celej tým se celou soutěž snaží jak blbej, je třeba i lepší.. a druhej tým si pak vytočí 50 bodů a je za vodou? Sice v tý soutěži vlastně šlo o úplný nic, ale stejně.. A bez tý živý kapely, co nám tam pak zahraje písničku, která se hádala, by to bylo rozhodně lepší. Strašný zdržování a zrovna tohle mě teda nebavilo. A Kostková je neskutečná kráva.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Lítající upíři a vlci s trojitými přemety ve vzduchu, trhání hlav a půlení hlav už ne upírům, ale voskovým figurám a smrt, smrt, smrt.. Neskutečně to pokazili a myslim, že bych to tak vnímala i ve 13ti letech, nejen teď. I tak ale skvělá sága, samozřejmě pro mě vždy spíš ta knižní verze, než filmová, se Zatměním šla kvalita dolů..

plakát

Pekelná výzva (2013) (pořad) 

Kritika, kritika a zase jenom kritika.. Tak vymyslete něco jinýho a protlačte si to do televize ;) Iva Pazderková je zabijácká, nekompromisně každýho hned sejme a námitky nebere. Nepřihlásila bych se tam, nechtělo by se mi žrát prasečí varlata nebo vagínu a dávat si elektrošoky. A ty otázky, že jsou stupidní a na úrovni ZŠ? O to jde, nachytat ty lidi, aby řekli co největší hovadinu v tu chvíli ;) Ale je to fakt dobrý a líbí se mi to.

plakát

neohroŽENY (2012) (seriál) 

Na Hotel Paradise jsem nekoukala ani minutu, ale o Nele jsem si udělala obrázek hned u druhýho dílu. Arogantní dvaadvacetiletá holka, která nemá maturitu, ale celkem si žije.. Nesympatická až to bolí. Nakopala bych ji. Holas Kořínková si léčí mindráky a chce se možná tak do kamery vykecat. Mělo to být o jejím současném životě, jak denně žije a co dělá. Všem spíš ukázala, co dělala dřív a jak byla úspěšná. Ta Tamuna je sice docela fajn, ale akorát tak pořád chlastá a chlastá.. Kudláčková a její mysticismus a kdoví co ještě jsem nikdy nechápala, ale pořád se to stejně točí jen kolem toho jejího báru a dcer.. Ale chápu, právě tohle je její život. Agáta mi nikdy moc nevadila a tady taky docela ujde, není blbá a ví co chce. Naprosto normální ženská, akorát že je modelka a chodí pít, no.

plakát

Komisař Rex (1994) (seriál) 

Dřív jsem ten seriál fakt milovala, hlavně Rexe a jeho housky se salámem. A Gedeon Burkhard je docela kousek podle mě.. Ale když to chtě nechtě srovnám s ostatními seriály, tak i když je tenhle z roku 1994 (můj vrstevník), tak prostě náměty kdo koho kde a proč zabil, stojí docela za prd.

plakát

Láska je láska (2012) 

Simona Stašová, Ondřej Vetchý a Eliška Balzerová - záruka kvalitního a filmu a trochu i té komedie, které tam bylo trošku méně než jsem čekala. Ale nečekala jsem, že mě to tak chytne.. krásný příběh.

plakát

Český slavík Mattoni 2012 (2012) (pořad) 

Velká hvězdička za Ondru Brzobohatého, druhá za Martu Jandovou a její hlas jako zvon a třetí samozřejmě za vítězství Tomáše Kluse. Ze zbytku jsem zmatená.

plakát

Tady hlídám já (2012) 

No smíchy jsem se u toho v pase nelámala, i když se mi tam docela líbit partičkář Lukáš Latinák, ale takhle v zimě letní film potěší. Čekala jsem, že tam bude mít moje oblíbenkyně Stašová trošku větší roli, ale i tak.. fajn. Ježková je kočka.

plakát

Šéfe, jsem v tom! (2009) 

Jako oddechovka docela fajn. :) Ta hodinka a půl naprosto stačila, víc už by to pak byla splácanina zbytečností. A Lindsay Lohan to v tomhle filmu vážně slušelo. Škoda, že ve svém reálném životě nemá moc předpokladů k těhotenství. :)) Ale třeba se to s ní ještě nějak vyvrbí.

plakát

Druhý život (2011) (seriál) odpad!

Panebože.. Zlatá Kriminálka, Mentalista nebo Dr. House o půl 6.. Tohle je nový následovník Šeherezády nebo Esmeraldy? Herečky nesympatický, přemalovaný, nuceně se usmívající, chrápající s každým.. Klasika.