Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (373)

plakát

Mama (2013) 

Jakože se na horory vůbec nedívám (často jsou prostě trapné), tak tohle byl neskutečný zážitek! Půlku jsem proseděla v děsu, tu druhou jsem probrečela. Vřele doporučuji! 4,5* PS: dala bych tomu skoro i podtitul "horor pro ženy" (předem se omlouvám chlapům za diskriminaci), ale to by tento skvělý film zaneslo někam úplně jinam. Napsala bych sem toho podstatně víc, hlavně o té emoční stránce filmu, to bych ale moc spoilerovala, což by byla pro lidi, kteří to ještě neviděli, strašná škoda. PPS: Ach, ten konec!

plakát

Holka s prknem (2011) 

Víte co? Možná je to tím, že to je konečně romcom na sněhu, možná proto, že není americká, tak mi to fakt vůbec nepřišlo tak hrozné. Unbelievable! 8)

plakát

Workaholics (2011) (seriál) odpad!

Hodnocení 14. dílu 3. řady (náhodou jsem na něj narazila). Stupidita největšího kalibru...vydržela jsem 5 minut.

plakát

Bídníci (2012) 

Nikdy jsem nebyla velký fanoušek muzikálů, ale mnoho filmových verzí miluji, ať se jedná například o Hair či Phantom of the Opera, nicméně přes vlnu kritiky, kterou snáším sama na sebe, jsem nepřečkala více než 10 minut tohoto filmu. Proč musí zpívat v 99% celého filmu? Je to pro mě strašně unavující a neskutečné utrpení. Tedy v tomto případě nehodnotitelné. Abych mu dala jednu hvězdičku proto, že je to celé odzpívané a ani jsem to nedokoukala, to se mi nechce a jiné hodnocení bych prostě v této chvíli dát nemohla.

plakát

Škola zlomených srdcí (1994) (seriál) 

Jako hodnotit tento seriál z dnešního pohledu by prostě nebylo fér. Byl to asi můj první cizí high school seriál a já s ním brečela, smála, milovala a vůbec. 8)

plakát

Kočka (2012) 

Celkově to je podprůměrný film, ale v rámci žánru nadprůměr...

plakát

Kde je Albert? (2012) 

Kvůli Chelsea a Johnnymu jsem se k tomu donutila, ale vy ostatní, co ještě máte zbytek rozumu, se na tento film nedívejte. Teenagerovský, supertrapácký filmeček... Dost vtipné je to až mezi 78:55 a 80:05 (až na to, že strýček volá z Československa...)

plakát

Here Comes Honey Boo Boo (2012) (pořad) 

Čas od času se dívám, ale poslední, Thanksgiving díl, byl naprosto k nezaplacení! Kromě obvyklého "coupon shopping", pořízení kuřete "honey boo boo child" s názvem Nugget (ptž má ráda chicken nuggets :D), zjišťování, kdy "pilgrims" připluli a kdy Kolumbus "objevil" Ameriku (s tipy, že to bylo 1942 či 18..), pak jeli na farmu, kde malá pila kozí mléko přímo z vemene (aneb když to ta chovatelka okomentovala ve stylu - jiné dítě jejího věku by to neudělalo, ale hladu se prostě nedá poroučet...), tak hlavně "mama bear" "vařila" Thanksgiving večeři - prostě chvíli pekla krocana, pak ho !natrhala!, přidala vejce, BBQ omáčku, rukama rozňahňala (jako kdyby dělala bramborové knedlíky) a zapekla to...(ale bylo to samozřejmě vynikající). Pak se celá rodina sešla u stolu, vzdala díky a otec začal "food fight". Asi tak. 8)

plakát

Země naděje (2012) 

Aneb Jak se ošklivý businessman na tu správnou cestu dal? 8)