Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (24)

plakát

Grimsby (2016) 

Shlédnout film Grimsby je skvělý zážitek. Bavil jsem se. Je pravda, že některé scény byly na hranici únosnosti, ne-li už za ní, ale s tím jsem do kina šel. Film mě velice pobavil a mile překvapil. Akční, vtipné, obsahující příběh, výborné obsazení, to je shrnutí. Komu se líbil Diktátor, bude tohle milovat, tohle je totiž o dva levely výš, ale bude se to líbit i těm kdo mají rádi akční filmy s prvky komedie. Klobouček před spoluprací Leterrier - Cohen - Strong. Určite se podívám znovu a ne jen jednou.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Já dávám pět hvězd. A za co? Za výbornou francouzskou komedii. Christian Clavier tady hraje podobně konzervativního nacionalistu jako kdysi Louis de Funes v Rabínu Jácobovi. Poctivá práce a cit pro umění francouzských filmařů může i dnes jít vzorem těm hollywoodským. Geniální komedie o tom jak mají rodiče smůlu když si děti postaví hlavu. Opravdu jsem se bavil. Další excelentní kousek ze země galského kohouta.

plakát

San Andreas (2015) 

No... O akci tady není nouze, to je pravda. Ale místy to připomínalo komedii. Let helikopterou, havárie, jízda kradeným autem, trhlina v zemi, let vyhlídkovým letadlem a pavba motorovým člunem. I tak se dá cestovat v případě katastrofy z LA do San Francicsa. A ten výklad co znamená Knob Hill... No to sem se vážně smál. Ale přesně takový výtvor jsem čekal a do kina jsem přesto šel, takže větší blbec než tvůrce filmu jsem já sám!

plakát

Wilsonov (2015) 

Už jsem dlouho žádný film nehodnotil, ale řekl jsem si, že Wilsonov musím, protože když slyším tu kritiku všude kolem, tak musím dát najevo, že s tím absolutně nesouhlasím. Wilsonov je něco, co se v Česku netočí. Je to jiný film. Je to legrace, nadsázka. Najdete zde prvky krimi hororu, ale i spoustu hlášek, většinou od Macháčka. Tomu role perfektně sedí a je vidět že si to užívá. Wilsonov není pro náročné diváky, kteří hledají hlubokomyslný film. To tvůrci ani nechtěli. Wilsonov je ideální na páteční večer v kině na odreagování, na pobavení. Film splnil moje očekávání a všem, kteří nejsou upjatí na knihu Škvoreckého nebo si nemyslí že jediný kdo dělá v Česku humor je Viewegh, film doporučuju.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Tenhle komentář píšu bezprostředně po shlédnutí tohoto filmu a řeknu Vám..... Jedním slovem Inspirující. Ale hlavně se mi líbí děj. Je to film který Vás vezme na bezmála dvě hodiny naprosto mimo realitu, někam na Island nebo do Grónska. Po celou dobu jsem seděl, místama i s otevřenou pusou a napjatě sledoval každý další krok hlavního hrdiny. Tohle není obyčejný film na zabití nedělního odpoledne nebo nějáká oddychovka. To je film ve se divák zasnívá a ten kdo má trošku dobrodružnějšího ducha tak vidí sebe samého v roli ustřední postavy filmu. U mě konkrétně o tom svědčí že když jely závěrečné titulky tak se mi stalo něco podobného jako Walterovi, nechal jsem bežet titulky a zaposlouchal se do hudby a až hudba zkončila a já si uvědomil že už pár minut nevnímám. Jinak před Benem Stillerem samozřejmě klobouk dolů. Fascinující podívaná.

plakát

Statečné srdce (1995) 

Tomuhle říkám HISTORICKÝ VELKOFILM. Příběh o odvaze, lásce, pýše, zradě, svobodě atd. Přiběh který ukazuje že jsou věci za které stojí umřít. Ukazuje co unamená přátelství na život a na smrt a co znamená opravdová odvaha. Je vidět že, za dobro se vyplatí bojovat a za svobodu zemřít. Mnoho lidí se to dívá jako na pohý film z hlediska hudby, scénáře, režie apod. ale ten film dává víc než jen zážitek z efektů, dává naději...

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Neříkám že Soumrak mrtvých je přímo nejlepší počin dvojive Pegg - Frost ale roznodně můj nejoblíbenější. Ten humor tohoto filmu vážně žeru. Nejsem fanušek Tarantinovských tun kečupu, ale tady to prostě sedí. K tomuhle filmu není moc co psát, to se člověku buď líbí nebo hnusí...

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Pro mě po prvním dílu dlouho očekávané pokračování. Je sice pravda že jak je často zvykem, pokračování většinou nedosahujou kvality prvního dílu série a částěčně se to děje i tady, navdory tomu si myslím že to dobré. Není to sice klasický Sherlock Holmes, ale nemůžu si pomoct, ale vážně se mi to líbí, Downey Jr. to hraje skvělě, Law jakbysmet a vlasně i všichní ostatní včetně s Moriartym ze kterého jde vážne strach. Nepostrádá akci, děj, vtip, rpostě nic co takový film musí mít.

plakát

Past (1999) 

Film Past jsem viděl už dávno a vážně nadchl. Bylo mi možná ani necelých patnáct když jsem se na to díval. Byl to pro mě ten pravý akčňák. A je to film kde jsem si hrozně oblíbil Seanna Conneryho. Jsem fakt rád že hlavní dvojice fimu je taková jaká je. Charismatický Connery a Zeta - Jones.....Nádhera. Samozřejmě to není kdovíjaký Hollywoodský trhák ale má své kouzlo a mě se vážně líbí.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Přátelé... To není jen seriál, to je životní styl. Můžu se podívat na všech deset sérií a po posledním dílu desáté série si klidně pustím 01x01 a můžu jet znova. Mám rád celou šestku bez vyjímky, i když je pravda že povahově je mi nejblíž asi Chandler. Nejlepší seriál všech dob. Nemyslím si, že by v mém žebříčku mohlo Přátele něco překonat.

Ovládací panel
100. nej uživatel Německo
1 bod

Fanklub

(1)