Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Tři veteráni (1983) 

Tot klasické dílko asi nemá cenu širokodlouze popisovat. Prostě klasická česká pohádka s báječným až okatým morálním ponaučením a ftipi mají glanc. Prostě povinost každého dítěte ať vědí do čehou dou když žijou tady v ČR.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Ted sedime s kamosem u piva a Machale spadlo ti to :-D Tohle je jedna z pohadek ktery je nutny videt tolikrat doud to neimrzi a faktem je to ze tenhle film nikdy neomrzi :-D Povinost pro vsecky rodice a jejich caparty. Pus ponauceni ze na vojne se nic nedela :-D

plakát

Tady to musí být (2011) 

Nevím čím to ale tenhle film měl kouzlo. Stále sem měl úsměv na rtech. Tenhle film fakt hladil po duši ikdyž to tak možná na první pohled nevypadá. Od začátku kdy jsem uviděl Seana Penna mě to nadchlo a etě víc když promluvil. Je to prostě krásnej na srdci hřející snímek. To vše doplňuje krásný soundtrack a kompozičně zvládnuté scény. To vše dává dohromady krásu jenž člověk hledá v takovém druhu filmu.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Nevim co říct sem prostě mile převapen fakt je ten že sem takovej nářez nečekal :-)

plakát

Titanic (1997) 

Tenhle snímek je snad nejvíce přeceněnym snímkem v historii kinematografie. Sice Oskary které to dostalo mi připadají opodstatněné ale prostě tomu snímku něco chybí a nevím co. A abych to zjistil tak bych se na tuhle věc musel podívat jes¨te jednou a to uz bych nezvladl.

plakát

Tanec v temnotách (2000) 

Nejlepší muzikál jakej sem kdy viděl. Ato jako že muzikáli nemám rád vůbec tak tenhle mě dostal.

plakát

Zvrácený (2002) 

Tenhle filmstačí vidt jednou a zanechá to na vás nasedky na celý život. Při tohle filmu mi bylo do pláče jelikož se to může stát každýmu a hned po první scéně v gayclubu sem si to musel pauznout a jít to rozdejchat. Je to veice emotivní sníek který stavý hodně na kameře, pokud se to někomu nelíbí je to jeho věc ale je to jeden z mála fimů u kterého sem byl hodně pohnutý. A nejlepší na tom je kamera ta je naprosto úžasná nic takového se předtím neviděl. Film je natočen různými způsoby jednou se scény přehazují rychle jindy zase jsou 15minutové scény. No prostě úžasné. Ale tenhle fim nedoporučuji rozhodně slabším povahám (kam se na to hrabe Umučení Krista). Sorry ale nedokážu tomu dát míň jak 5 *

plakát

Chobotnice (1998) odpad!

Něco tak stršnýho sem snad nikdy neviděl. Trapný, strašný, no prostě udělal se chybu že sem o tenhle film (jestlis se tomu dá tak říkat) narazil.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Tenhle western považuju za nejlepší svého žánru a je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec. Nedá se mu vůbec nic vytknout a proto nejvyšší hodnocení.

plakát

Brazil (1985) 

Jeden z nejlepších filmů který sem kdy viděl. Vše je na tomto díle dokonalé a jediný film který je lepší než tenhle je Mechnický pomeranč. Tenhle film je hodně o subjektivnim názoru někdo ho vidí jako moc náročné dílo ale myslim že tenhle film se jinak natočit nedá je to částečně i o dnešní době ikdyž si to mžná člověk nechce přiznat ale je to tak. A protože je to dokonalý film bez chyby a s dokonalým černým humorem nemohu hodnotit jinak než plným počtem *.