Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (945)

plakát

Boj o moc (2018) (seriál) 

Hodně pomalý rozjezd nudné rodinky miliardáře.... Klasická rovina buržoázní lenosti v kontrastu společenské dokonalosti. NuDa. Kdyby tam nebyla tk skvělá hudba ani tři hvězdy nedám. Jsem zvědavej, jestli se to další sérií rozjede.... nebo bude pokračovat kreativní prázdno.

plakát

Boj o ředitelnu - Série 2 (2017) (série) 

Jakoby 1. série jen oddalovala a osnovovala, tvrdou válku o Pricipála v té druhé. Zábavné a překvapivě dramatický. Lee Russell je výbornej. Hudební doprovod je místy geniální.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Roztomilá pohádka, plná postaviček a point, tak jak je McDouna umí nejlíp. Všichni hercí za Oscara. Muzika, jen dokresluje to namalované napětí a celá báchorkovitost a vykonstruobvanost jen dokreslují fakt, jak moc má rád rejža štastné konce.

plakát

Tady a teď (2018) (seriál) 

Příběh se současné trumpovské Ameriky..... A je to HBO, takže čekejte krev, kozy, ptáky, drogy, rasisty a tajemno.

plakát

Miss Hanoi (2018) 

Odvážné. Za to střízlivě natočený na jistotu. Silná dojice. Zamotaný banální příběh, rodinná motanice, která se postupně rozplétá. Solidní soundtrack. Je zapotření takovéhle snímky, až už televizní, nebo filmové podporovat a děkovat za ně. Jinak se mladí filmařu budou pořád držet při zemi.

plakát

Coco (2017) 

Typickej Pixar. Už jen ten začátek..... klasika. Jenže tady se bude dít i něco víc........doufám.

plakát

Tiché místo (2018) 

Místy geniální. Nekoukatelně napínavý a brutálně tísnivý. Avšak i nelogický, natažený a místy mě hudba trošku srala. Ale jenom trošku. Duo Krasinski/Blunt moc překvapili, jako herci i jako autoři. Teším se na jejich další dílo. O kilometr hodnotnější než BirdBox.

plakát

Králíček Petr (2018) 

Je to sice pné klasických klíšé u rodinné komedie, kde zvířátka bojují s lidmi, ale tohle má uchvatnou animaci, která solidně uctívá předlohu Potterové a je moc zábavný. Což je čím dál tím víc komplikovanější v tomto žánru dodržet.

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Toby Jones, Portman, Theroux, Lewis? Jako u Franca je to zřejmé, že si zahraje prakticky v čemkoliv, ale ty zmíněná jména? Tupá a hodně prázdná vulgárnost, bez smyslu. McBride by už neměl nic dělat, krom ochranky v Kauflandu, nebo vrátnýho ve Škodovce.

plakát

Volejte Saulovi - Série 4 (2018) (série) 

Některé díly, jakoby by byly zbytečné..... naštěstí jakoby. protože třeba díly kouř a Piňáta či Vítěz jsou naprostej skvost a dokonalost, tak jak známe z BB. Ano, přerod je dokončen. Pátá série možná bude poslední. Doufám v to. Přál bych si nadrbanou pátou sérii, klidně z více díly a pak konec. Saul by si ten kontrast zasloužil, protože to jakým s poctvým vývojem prošel on i diváci, je až neuvěřitelné. Pátá hvězda za všechny ostatní série, které krom té první, po ní dost vydatně sahaly a nedosáhly. 91%.