Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Válečný
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Rivalové (2013) 

Možná, že historicky není zcela přesný, ale atmosféra přesně odpovídá tomu, co si jako kluk pamatuji.

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Výjimka potvrzující pravidlo, že remake je horší předlohy. Tedy on to není remake, drží se historie narozdíl od předlohy. Triky na úrovni, příliš neodporuji fyzice. Chyběl mi tam Stanley Vejtasa a John C. Waldron.

plakát

Reach for the Sky (1956) 

Pocta Douglasu Baderovi. Nejlepší koment Big Bear. Mám to podobně, jen místo Badera mám Josefa Františka. 8-D

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Z těch 3 hvězd jsou 2 za triky.

plakát

Teroristka (2019) 

Sqělá sci-fi - takhle by měl dopadnout každý z.rd!

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Když já se tak bál, že to zkazí. Udělat úspěšnou dvojku po dobré jedničce je problém. Povedlo se. Český humor, super kamea a .. ... a vůbec!

plakát

Red Nose Day Actually (2017) (TV film) 

Odpouštím červené nosy!!! Jo, tohle je přesně to,co jsem chtěl vědět - jak to šlo dál. Rowan Atkinson - boží! Jen prosím o radu - kterou z těch metel že si to vzal Andrew Lincoln?

plakát

Špindl (2017) 

Tak nevím. Šel jsem na komedii, dostal jsem komedii. Mám rád Aničku Polívkovou, byla tam. Film mého srdce to není, ale proč zatracovat něco, co dokonale plní účel - pobaví a nenamáhá mozek.

plakát

Muzzikanti (2017) 

Tedy... Hrčava, holky a rocknroll. Ani záporák Dejdar to nezkazí. Já se děsně bavil (klub Garáž je v Ostravě Martinově, ne v horách), Izzi z Dogy vypadá úplně jinak (musím se ho zeptat, jak se mu Kříž líbil - asi líbil, stál několikrát těsně za ním), ale super muzika, exteriéry, krásné holky, fajn muzika - díky Lešku, Izzy, Cívoši a spol. Prostě jsem si to užil. Takže plný počet.

plakát

Tobruk (2008) odpad!

Místo pocty hrdinům léčení vlastních mindráků. To tady fakt není nikdo, kdo by natočil Atentát, Nebeské jezdce nebo alespoň Tenkrát o vánocích?