Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Prezident v pořadí (2016) (seriál) 

Připoutá ke křeslu a nepustí. Kal Penn dělá práci prezidentského mluvčího líp, než skutečný mluvčí prezidenta. Díky jeho zkušenostem z politiky radí tvůrcům kam seriál směřovat aby se fakty co nejmíň lišil od pravdy. Kiefer Sutherland hraje prezidenta suprově. Ačkoliv je nutno uznat, že tahle role v podání tvůrců místy dost idealizovaná, nebavilo by mě koukat se na dokument ze skutečného Bílého domu. Chci vidět něco jiného ikdyž je to napůl sci-fi a tak mi tahle nabídka dost vyhovuje.

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

Tenhle seriál je pro mě srdcovka. Člověk se nesmí nechat odradit první sérií, která se moc srovnává s originálem (ikdyž je zajímavý si pustit za sebou první díl obou seriálů). Na humor si taky člověk musí zvyknout, ale jakmile se podaří tak Vás Kancl nepustí. Kromě Steva Carella který první série udržuje tak nějak naživu je super sledovat i herecký výkon Johna Krasinského, který před nabídkou role v Kanclu byl rozhodnutý opustit hereckou kariéru a teď má hlavní roli v seriálu na motivy knížek Toma Clancyho - Jack Ryan.

plakát

Velkej biják (2007) 

Hrozná zhovadilost. Pokud chcete potkat v jednom film odkaz na filmy jako: Šifra mistra Leonarda, Karlík a Továrna na Čokoládu, Hadi v letadle (včetně Samuela L. Jacksona), X-Men, Narnie, Mission Impossible (extra bod za zprznění soundtracku), Prci, prci, prcičky, Superman, Punk'd, Harry Potter (další bod za prznění soundtracku), Piráti z Karibiku, James Bond, Star Wars, Klik - život na dálkové ovládání, Borata a spoustu dalších co jsem nestačil postřehnout tak nic jinýho neseženete. Dávám hvězdu za to, že sem se občas zasmál, ale pokud si před tímhle nedáte aspoň tři piva a nemáte opravdu nic jinýho, na co koukat tak doporučuju se vyhnout.

plakát

Princ a Večernice (1978) 

Pro Libušku Šafránkovou mám slabost. Bez téhle klasické pohádky si neumím představit Vánoce.

plakát

Virus (2019) 

Dokument na který se rozhodně nekouká lehce, tak jak napínavě začíná tak pokračuje až do posledních minut. V Indické produkci je zobrazeno jak moc se vlastně liší jejich zdravotní podmínky od těch západních. Ilustruje strach a atmosféru která vzniká v prostředí kde vypukne epidemie a popisuje postupy které se zavádějí při vypuknutí. Výborný dokument na který určitě stojí za to se podívat.

plakát

Jack Ryan (2018) (seriál) 

John Krasinski ukázal svoji novou tvář. Známý sympaťák Jim z americké verze The Office navlékl nový kabát analytika CIA Jacka Ryana. Jako čtenář a milovník knih Toma Clancyho si troufám říct, že z předloh knih je zachována spousta věcí, hlavně důraz na Jackovu osobnost a na vojenskou techniku. Pro mě je největším a nejpříjemnějším překvapením John Magaro. Upozornil na sebe v Orange is New Black v malé roli a tady se ukáže, že je to výborný herec který má co nabídnout. Série Jacka Ryana inspirovaná knihami Toma Clancyho s Johnem Krasinskim v hlavní roli má rozhodně co nabídnout. Dynamické tempo akčního thrilleru, příběh, romatická zápletka a skvělí doposud víceméně neobjevení herci.

plakát

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho (2004) 

Naprosto zbytečně přísně hodnocená komedie. Já jako milovník starých amerických komedií typu "Žhavé výstřely", "Bláznivá střela" atp. musím říct, že sem si to naprosto užil. Gagy jsou parádní a obsazení taky. Will Ferrel, Kelly z Ženatých ze závazky, Antman, Michael Scott vytváří parádní atmosféru. A když se do toho ještě objeví Seth Rogen, Jack Black nebo Ben Stiller, nebo Vince Vaughn tak mám o zábavu postaráno. Jasně, není to nejlepší film všech dob, ale je to dost slušná komedie.

plakát

Jsem matka (2019) 

Váhal jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Ale tenhle postapokalyptickej scénář ačkoliv se to ze začátku v první třetině filmu zdá dost dobrý nakonec nemá moc co nabídnou. Koncept je super, ale mohlo se to asi vydat zajímavějším směrem.

plakát

Johnny English znovu zasahuje (2018) 

Postupně od prvního dílu který už sám o sobě nebyl moc kvalitní, ale koukat se na něj dalo a aspoň občas pobavil je to čím dál horší. Dvojka měla aspoň vtipnou úvodní scénku ve výcvikovém táboře. Ale tohle? Letět vrtulníkem po silnici zařazenej v koloně aut, protože nemám navigaci... fakt hrozně vtipný. Bohužel. U Rowana Atkinsona víme, že umí hrát. Ať se toho ujme někdo jinej než Kerr a Davies.