Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (908)

plakát

Hellboy (2004) 

Ron Perlman jakoby byl pro Hellboye stvořen. Guillermo del Toro čaruje a jde poznat, že by i rád přitvrdil. Každopádně jeho verze nabízí nápaditou akci podpořenou hláškami ďáblíka :-) Karel Roden pecka!

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Přesně takový, jaký je komiks. Neil Marshall se opět nezapřel a nového Hellboye pořádně vykoupal v krvi. Bitka s obry na jeden střih byl luxus, stejně tak jako finále, které bylo ujeté :-D Chápu, že ne všem se nová verze zavděčí. Škoda, že se nové cestě nedaří a zřejmě nevznikne další díl.

plakát

Game Over, Man! (2018) 

Čekal jsem totální kokotinu na n2 a dostal jsem totální píčovinu, která to o sobě moc dobře ví. Paroduje jak Smrtonosnou past, tak i rovnou samo sebe. Nechybí záchodový humor, brutalita a akce. Celé je to brané jako jedna velká hloupost. Zasmál jsem se, pobavil se a přesně to jsem chtěl vidět trojici outsiderů, kteří se rozhodnout změnit svůj osud a zachránit rukojmí od únosců. :-) Další pohodový NETFLIX! :-)

plakát

Chlapec, který se stane králem (2019) 

Trochu jinak pojaté, než každý očekával, ale aspoň díky tomu přišli tvůrci s něčím novým. Třeba Merlin a jeho lupkání kouzel, či pohádkově pro malé děti dělající verze. Louis Ashbourne Serkis jako tahoun se svými kumpány vůbec nebyl špatný. Dobrodružství + povedené vtípky a závěrečný souboj nakonec vytáhl na slabších 5* ( 85% )

plakát

Dámy nebo nedá mi? (2002) 

Ujetá kravina, u které jsem se pořád smál, proto takové hodnocení. Pochopím nesouhlas :-P

plakát

Texaský masakr motorovou pilou: Počátek (2006) 

Jonathan Liebesman ještě více přitvrdil na brutalitě. Díl, ve kterém se staneme svědky vzniku. Dějově se tedy odehrává před TMMP z roku 2003.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2003) 

Texaský masakr motorovou pilou, který je konečně masakrem. Andrew Bryniarski jako Thomas Hewitt (Leatherface), ze kterého jde respekt. Marcus Nispel tak zremakoval verzi z roku 1974 do novější doby pro mladší generaci.

plakát

Kožená tvář (1990) 

Třetí a pro mě hodně drsný, brutální a násilný díl, který když jsem poprvé viděl jako děcko na VHSce, měl jsem trochu těžké trenky :-D Jeff Burr přitlačil a vyšperkoval. Mimochodem toto jsem viděl ještě dřív než jedničku. R.A. Mihailoff jako nekompromisní Leatherface, kterému nedělá problém utrhnou kapotu od auta :-)

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (1974) 

Majstrštyk od Tobeho Hoopera, který je dnes totálním kulťasem. Místy je to slušné psycho. Závěrečná scéna je boží. Dobře vymyšlené a parádně zahrané. Gunnar Hansen jako legendární Leatherface.

plakát

Hřbitov domácích zvířátek 2 (1992) 

Mary Lambert zvládla i druhý díl, který měl o proti prvnímu dílu více černého humoru. Clancy Brown všechno zabil a to v dobrém slova smyslu. Jeho výkon nadzvedává nahoru! Taktéž moje srdcovečka!