Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (908)

plakát

Kožená tvář (1990) 

Třetí a pro mě hodně drsný, brutální a násilný díl, který když jsem poprvé viděl jako děcko na VHSce, měl jsem trochu těžké trenky :-D Jeff Burr přitlačil a vyšperkoval. Mimochodem toto jsem viděl ještě dřív než jedničku. R.A. Mihailoff jako nekompromisní Leatherface, kterému nedělá problém utrhnou kapotu od auta :-)

plakát

Texaský masakr motorovou pilou 2 (1986) 

Přiznám se, že když jsem viděl toto pokračování byl jsem hodně naštvaný, protože jsem byl namlsaný prvního dílu, který měl svou atmosféru a místy vypadal jako dokument hrůzy a zkrátka věřil jsem mu. Toto bylo trochu i parodie sama sebe a co ta romantika? Nějak mi to nešlo k sobě. Po letech jsem dostal chuť podívat se znova a po těch všech novodobých uchylárnách mi tohle nějak sedlo. A líbilo se mi to. Určitě to není kvalita bezchybného prvního dílu, ale jako uchylárna je to hodně povedené a taky hlavně člověk musí vidět prodlouženou verzi :-)

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (1974) 

Majstrštyk od Tobeho Hoopera, který je dnes totálním kulťasem. Místy je to slušné psycho. Závěrečná scéna je boží. Dobře vymyšlené a parádně zahrané. Gunnar Hansen jako legendární Leatherface.

plakát

Hřbitov domácích zvířátek 2 (1992) 

Mary Lambert zvládla i druhý díl, který měl o proti prvnímu dílu více černého humoru. Clancy Brown všechno zabil a to v dobrém slova smyslu. Jeho výkon nadzvedává nahoru! Taktéž moje srdcovečka!

plakát

Silent Night (2012) 

Na jednu stranu celkem slušné, ale na druhou mi vadil trochu odfláklý konec.

plakát

Ďábelský kruh (1990) 

Vím, že Brian Yuzna rád experimentuje, ale tady mi to nějak vadilo.

plakát

Hrůzné sny (1989) 

Když vezmu v potaz, že některé hororové série vymyslí podobné a někdy ještě horší návraty, tak toto pendluje někde mezi nimi.