Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (908)

plakát

Saw 3 (2006) 

Brutálnější a už se nám začíná vařit z vody, ale pořád ještě těší.

plakát

Saw 2 (2005) 

Více lidí, více možností, mrdkojidní závěr. D.L. Bousman taktéž parádní!

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Jedním slovem GENIALITA! Pan James Wan se nám představuje a o pár let později je z toho kultovka. Bravo! Z mála se vytváří HODNĚ.

plakát

Věznice (1987) 

Mráz, pot a šajzlé trenky, když jsem tento kousek viděl na VHS o půlnoci na videu. Viggo sympaťák. Renny zapůsobil :-)

plakát

Spawn (1997) 

Klasika, kterou jsem ve své době provařil a ucvrknu si z ní ještě dnes. Michael Jai White jako Spawn + jeho bojové nadání = výborné jako John Leguizamo coby hláškující pekelný klaun. ŘVEŠ JAKO MALÁ HOLKA, TO MUSÍŠ TAKHLE...ÁÁÁ :-) KOUKNI.... ČOKOLÁDA! :-D

plakát

Úchyl (1997) 

Když jsem došel do videopůjčovny a řekl jim, že chci úchyla, tak se mi prva vysmáli a pak řekli tady ho máš chlapče :-) Jinak takový menší mix živého terče s píčovinou na n-tou. Už jen úvodní scéna ve sprše napoví, na co se máte připravit :-D :-D

plakát

Krvavé léto v New Yorku (1999) 

Přiznám se, že když jsem to viděl poprvé, spoustu věcí mi bylo cizí co se americké kultury týče. Je to trochu něco z jiného soudku, není to zkrátka běžný film, poněvadž ho režíruje chlápek, který rád experimentuje a poukazuje na nedostatky harmonie zdejší doby. Brody jako punkáč :-) Leguizamo jako zmrdeček a Mirce to tak krásně sluší! :-)

plakát

Spojenec (2006) 

Hned zatáhne zajímavým nápadem do děje a baví až do samotného konce. Je to napínák, který Lee krásně drží za koule. Pořád se dá vymyslet něco originálního. :-)

plakát

Král videoher (2006) 

Ujetá chujovina, kterou jsem docenil později, dnes kroutím hlavou PROČ? Je to prostě zábava své doby.

plakát

Noc s nabroušenou břitvou (2003) 

Moje prví seznámení s Alexandrem Ajou a hned si říkám... Páni! To byl masakr motorovou pilou po francouzsku! Výborný nápad střídá geniální gore, které není pro slabší povahy. Krásný zvrat nakonec :-)