Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Vzhledem k tomu, že jsem četla prvně knížku, tak jsem byla zvědavá, jak film bude vypadat. Celkem dost mě to zklamalo, z knihy byly ve filmu použity jen ty velmi hrubé základy a jinak celkově, strašně uspěchané všechno a myslím, že by bylo lepší, kdyby se ten film vůbec nenatočil.

plakát

Mezi mužem a ženou (2005) 

Nevím, jak ostatním, ale mě se tenhle film fakt líbil! Taková fajn oddychovka, super pojetí a originální zrežírování. Skvělý snímek už jen proto, že mám velice ráda H. B. Carter.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Na tento film jsem se chtěla podívat už snad 5 let a pořád jsem si na něho nenašla čas až letos (2011) a musím říct, že to opravdu stálo zato! Tento Aronofakého film přesně ukazuje život lidí, závislých na omamných látkách a jak také tito lidé dopadnou. Myslím, že tento film by měl zhlédnout každý.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Velice efektivně zpracovaný film. Opravdová pastva pro oči sci-fi milovníků. Doporučuji!

plakát

Sedm (1995) 

Skvělý námět, který vytvořil v krimi odvětví úžasně napínavý film.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Už jsem viděla tak hodně seriálu, že jsem si říkala, že mě nemůže už nic nadchnout... Misfits mě ale nadchli, a jak! Skvělý scénář, nové herecké tváře a především nápad! Skvělý seriál...

plakát

Edith Piaf (2007) 

Tento film mi naprosto vzal všechen dech! Úžasná plynulost děje v čele s úžasnou Marion Cotillard, jejíž zpěv byl bezkonkurenční, lepší herečka by nemohla ztvárnit tuto nezapomenutelnou legendu. Ohromný film...

plakát

127 hodin (2010) 

K mému překvapení jsem se u tohoto filmu nenudila! Danny Boyle dokázal, že se dá natočit film, kde bezmála hodinu je v záběru jen jedna jediná postava, která rozmlouvá sama se sebou, a i přesto má film šťávu. Krajina,hudba i James Franco super až na trochu nadsazený závěr.

plakát

Father and Daughter (2000) 

Lyrický a poměrně smutný příběh s velice jednoduchou, avšak zajímavou animací, kterou dokresluje nádherná hra stínů. Příběhu dodává na působivosti také hudba, bez které by byl tento snímek trochu nudný. Celkově je to pěkně zpracovaný příběh o naději.