Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (8)

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Po historické stránce naprostá hovadina, po té filmové historický skvost. Skvělá hudba, výborné herecké výkony a krásný závěr nenechá jedno oko suché. Zvláštní že tomu tak u mne je i po 10 shlédnutí. 5*!

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Klasika která neomrzí! Jedničku jsem viděl v 10 letech a adrenalin byl do mě pumpován po litrech, dvojku jsem viděl až o 2 roky později a pocit z ní jsem měl dvojnásobný. Film díky kterému zbožnuji Arnolda a Camerona.

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Velice osobitý a realistický pohled na válku, v tomto případě genocidu umocňuje výtečná hudba a neutuchající akce! Jen mě mrzí že jsem film nemohl zhlédnout v kině :( Za mne čistých 5 hvězd.

Zombieland

Zombieland (2009)

Maximum crazy! Svět je na pokraji zániku ale prča musí být i kdyby na chleba nebylo :) Woody zabil snad každou scénu a já se až do konce filmu nepřestal smát. Bill Murray a zásady jako double tap to jen korunovali.

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Velice dobře si pamatuji, když jsem tento film viděl poprvé. Tehdy jsem se na něj díval s přítelkyní a poprvé a zatím naposledy se mi stalo, že jsem si až na konci filmu uvědomil že sedí vedle mě. Strhující příběh, dokonalé osobnosti a naprosto geniální a napínavý závěr - tohle všechno tento film katapultovalo na první místo top ten filmů u mě. Postavám ve filmu věříte snad každé slovo, nikdy nevíte co se stane a naprosto odzbrojující konec vás zaručeně uchvátí! Absolutních 5*.

Warrior

Warrior (2011)

Mám rád filmy o smíšených bojových umění a už jen kvůli tomu jsem se na to podíval. A nejen že jsem dostal to co jsem chtěl ale dostal jsem i mnohem víc. Přesněji film který byl natolik dobrý že se dostal i do mých top ten filmů. Režisérovi se do puntíku povedlo to co plánoval, snad krom ocenění v podobě nějakého oscara. Taky je to velká škoda, protože herci hrají jak nejlíp umí a je vidět že se na tom filmu pilně pracovalo. Neoblíbit si nějakou hlavní postavu je těžké, ve finále zjistíte že vám sedí naprosto všichni a to je už co říct. A ktomu jako bonus pár slz při finálním songu... Prostě dokonalé.