Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Banda totálně zoufalých, nadržených a šílených nerdů doplněná krásnou holkou která se v současném normálním životě vyzná. Už jen tenhle popis říká že to bude šílenost a to pořádná. Jenže taky hodně zábavná a návyková. Je vidět že se na tom všichni pořádně vyřádili a nejvíc snad představitel Sheldona - ten člověk je bůh sitcomových herců.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Rozhodně jeden z nejlepších seriálů. Jediné co mě na tom zaráží je schopnost udržet si atraktivitu a originalitu každého dílu. Právě to bývá problém u jiných seriálů, např. Stargate kde se poměrně dost často vyskytují díly které omílají to samé už po xté.Stejně tak neomrzí ani herci a výborný Neil Patrick Harris posouvající celý seriál na vyšší level.

Futurama

Futurama (1999)

Animovaný seriál který dokáže konkurovat i Simpsonům. Je to sice troufalé srovnání, nicméně je to můj názor. Mám rád scifi, mám rád emzáky a mám rád bad ass roboty, obzvláště Bendera.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Kdo jako malý kluk nesledoval stargate, jako by nežil. Přiznejme si že to byl jediný seriál který se mezi těma telenovelama na Nově nechal sledovat. Později jsem zkouknul všechny díly od začátku s přídavkem Atlantis a Universe a stejně se nic nezměnilo, je to výborný scifi seriál, na svou dobu s dobrými efekty a herci. Jediná výtka patří stálému opakování podobných scénářů na jedno téma, např. biologické hrozby způsobující amnestii. Myslím že se to tu opakuje celkem asi 5x. Nechtěné deja vu...

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Původně jsem vlastně ani moc neočekával ale když jsem shlédnul ůvodní film tak jsem názor musel změnit... A zrovna já jsem ten kdo si atlantis zamiloval víc než sg1. Fascinující a stále překvapující město, hardcore záporáci a nový tým. Sice T'ielk je prostě jen jeden, ale dokázal jsem si oblíbit neandrtálce Ronona, luxusního geniálně-pitomého McKaye a hlašky střílejícího Shepparda. No co... bavil sem se skvěle takže za 5 hvězdiček ;)

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Osobně mám rád válečné filmy a právě tento seriál z hlavy jen tak nedostanu... Obzvlášť 7 díl. Od začátku do konce dokonalá režie, kamera, prostě všechno. Na to, že je to ''pouze'' seriál tak tleskám!

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

První díly seriálu jsem skoro ani nevnímal a věřím, že to tak je i u mnohých kteří očekávali seriál plný krve, bitev a všelijakých středověkých povyražení. Ti kteří to očekávají, ti jsou zklamaní. Jenže když s postupem času tomu začnete věnovat zaslouženou pozornost tak vás seriál vtáhne do děje a budete opravdu potěšeni. Navíc i na bitvy se dostane. HBO už prostě beru jako jistotu. Umí si vybrat zajímavý námět a umí ho i výborně zpracovat. Jediné mínus je doba čekání na novou sérii. P.S.: Nemohl jsem se dočkat takže jsem už dočetl tanec s draky :)

Bylo, nebylo

Bylo, nebylo (2011)

Hned na úvod musím zmínit originalitu celého seriálu. Je to sice svým způsobem ptákovina ale má kouzlo - kouzlo bavit... Za týden jsem zkouknul první sérii bez jediného zaváhání. Musí se ocenit hlavně přechod z pohádkového světa do našeho a naopak. Jediná výtka směřuje k trikům protože takového draka jakého mají v první sérii si může dovolit kdejaký film na dně odpadu.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

První díly byly poutavé, byly akční, zajímavé a místy i děsivé. Moc hezké efekty a dobře odvedená práce na detailech postapokaliptického světa s mraky zombie tomu jen dodávala na kráse. Bohužel již někde od druhé série se vlastně ani nic moc neděje, postavy se začínají chovat jako nelogické loutky čímž se seriál stává stále nudnější a rutinější záležitostí. Uvidíme jestli se to znovu rozjede nebo ne, za první sérii a za víru k nápravě za 3,5*. P.S.: Díkybohu jsem věřil správně.