Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (619)

plakát

Honičky králička Bugse (1981) 

To nejlepší nejen z Bugse Bunnyho, ale i z Tweetyho a té zlé kočičky... ehm Silvetra nebo třeba z kačera Duffyho. Opravdu mě to pobavilo a myslím, že malé děti musí být přímo nadšené. =)

plakát

Horší než smrt (2007) 

Tak to byla černá komedie jak má být! Celou dobu jsem se chlámala jak šílenec, až jsem místy brečela smíchy. Jedním velkým plus určitě je, že příběh ani jednou nesklouzl k ničemu morbidnímu. Tleskám scénáristovi, vymyslet takovéhle situace asi nemohlo být zrovna lehké, ale všechno do sebe skvěle zapadá a vy nebudete mít v té záplavě vtipných scén skoro ani čas se nadechnout.

plakát

Horší už to nebude (2006) 

Hlavní dějová linie je velmi originální, a tak jsem se na snímek těšila. Ovšem film sám o sobě je natočený dost nudně a nezajímavě, takže za nápad 3 hvězdičky...

plakát

Horton (2008) 

Pěkný průměrný animák, ale potěší spíš děti. A to jak zápletkou tak i animací, která se mi zdá dost slabá.

plakát

Hospoda (1996) (seriál) 

Tohle je snad nejlepší český sitcom, co byl kdy natočen. Taková pěkná oddchyovka.

plakát

Hotýlek (1975) (seriál) 

Naprosto vynikající seriál, strašně mě mrzí, že to mělo tak málo dílů. U každé epizody jsem se totiž doslova válela smíchy. John Cleese je opravdu komediální bůh - vymyslet všechny tyhle šílenosti a ještě je tak perfektně zahrát, musela být fakt fuška. Všechny hlavní postavy se opravdu povedly. Jenom bych chtěla všechny případné zájemce o seriál upozornit, aby ho sledovali v originálu, vážně totiž pochybuju, že by se v dabingu někdo dokázal alespoň přiblížit hysterii, které zde John Cleese docela často propadá. ;-)

plakát

Hra (1997) 

Originální nápad a atmosféra byla jedním slovem strhující. Příběh vás vtáhne do děje a udrží v napětí až do samého konce. Ale na pět hvězdiček to přece jenom není, na to to bylo až moc překombinované...

plakát

Hra na utrpení (2008) 

I když člověk často věděl, co bude zrovna následovat, bylo tady i několik překvapivých momentů a napětí tady rozhodně nechybělo. Nejdřív jsem si myslela, že snad půjde o soubor několika hororových povídek, nakonec se ale ukázalo, že spolu tyto příběhy souvisí, nicméně scénaristicky to bylo hodně děravé a pospojování v jeden celek se moc nezdařilo... I tak ale nelituju, hororová atmosféra stála za to.

plakát

Hrdina (2002) 

Opravdu pastva pro oči. Nádherný příběh a skvělé zpracování. Ta vizuální stránka byla úžasná, každé scéně vévodila nějaká barva. Bitvy byly spíš tancem než soubojem. Filmy v tomhle stylu nikdy nezklamou.

plakát

Hrdost a sláva (2008) 

Čekala jsem dobré krimi, místo toho jsem dostala neslaný nemastný rozvláčný příběh o rodině policajtů, který se spíš zaměřoval na jejich problémy, které mě však nedokázaly zaujmout... nepřišly žádné napínavé chvíle, ani žádná překvapení a spolu se stopáží to tedy moc velká sláva opravdu nebyla.