Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

fcreading 

všechny recenze uživatele

3 nenavezujúce príbehy ktoré nie sú ani dokončené, z niektorých srší aj amaterizmus, nepríliš presvedčivé výkony niektorých zúčastnených ale poteší sem tam nejaká brutalita. Všetky príbehy sú spojené tromi dievčatami, z ktorých jedna prežila. Prvý príbeh je o zamilovanom páru, ktorý cestujú autom po silnici, až sa nezastavia na benzinovej stanici kde si to dievča všimne, že v kamione je žena, ktorá volá o pomoc. Všetko sa to dobre viezlo až po kým neprišiel ten otrasný koniec, z ktorého neviem čo si mám myslieť, nedotiahnutý a príšerný 30 percent. Druhý príbeh je už o trochu lepší, jedno dievča má stráviť noc s dvoma detmi v byte svojej kamarátke. V izbe na stoličke sedí klaun, ktorý z ničoho nič ožije a začne sa naháňačka na ktorú sme zvyknutí 70 percent. 3 príbeh je strašne dlhý a spojený zo všetkými dievčatami ktoré sa stratili a 2 z nich drží v nejakom dome šialený maniak, uviazané reťazami, ich kamarátka ich pôjde hladat až narazí na nich a oslobodí ich ale nie na dlho, pretože si to ten maniak všimne a dve z nich zabije. Tvorcovia očividne chceli za každú cenu šokovať, a tak ten koniec už prehnali 50 percent. Keď si mám vybrať ktorý príbeh bol lepší, jednoznačne príbeh druhý o klaunovi, takže keď to spočítam, vychádza mi čistý priemer 60 percent. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Dost mi tenhle film připomínal Valentine...podobnej námět - parta malých holek proti jednomu klukovi a ten se pak v dospělosti rozhodne pomstít za újmu, kterou mu podle něj způsobily tyhle malý holky. Takže nic novýho, ale je fakt, že jsem se chvílema bála lekaček. A bylo tam pár momentů, který nebyly až tak špatný ;-) Jo a ten klaun, ten byl fakt děsivej...nesnáším takovýhle klauny (asi od té doby, co jsem viděla film "TO"). ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Chcete říct, kdy by hra na utrpení byla daleko větší? Kdyby snímek měl stopáž o deset minut delší. To by teprve bylo utrpení. Takhle prostě nic. Žádná novinka, žádný výkony (nepočítám hrudník hlavní postavy) a žádná zábava. Prostě další z řady filmů kdy jedinej plus je krátká stopáž, která i tak je dost dlouhá. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připadalo, jako kdyby měl někdo pár dobrejch nápadů, ale nedokázal to rozvést do aspoň 80 minutovýho filmu, tak to prostě vymyslel jako 3 jednotlivý přiběhy, který na konci spojí. A nebo to byl skutečně původní záměr. Ať tak či onak, mě se to docela líbilo. Jen by to možná chtělo nakonec trochu dovysvětlit důvody chování toho magora. Jako jedna věta mi prostě nestačí... I hate fucking clowns!! 60 % ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Rámec příběhu je celkem prokouknutelný hned po úvodních titulkách, ale samotné 3 příběhy nepostrádají napětí i šmrnc (hlavně druhý s klaunem se povedl na 100 procent). Jinak neurazí ani nenadchne a největší klad filmu je vlastně hrdnika druhého příběhu a mix napětí a komornosti...(auto, dům, starý dům). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama