Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (619)

plakát

André a včela (1984) 

3D grafika jako z počítačové hry se nedá zazlívat, protože nějak se s animací začínat muselo a na tok 1984 nemůžete čekat žádné zázraky. Bohužel příběh nemá žádnou pointu a vlastně ani žádný příběh. Spíše to vypadá jako demonstrace první 3D grafiky než jako nějaký krátkometrážní film.

plakát

Appaloosa (2008) 

V hlavních rolích samá známá jména, ale ani to není zárukou kvality, jak se znovu ukázalo. Příběh se vlekl, žádná pořádná střílečka, jak by se na western slušelo, vlastně ani žádná napínavá zápletka... a tak zpackanej konec jako tady jsem už hdoně dlouho neviděla.

plakát

Asterix a Vikingové (2006) 

Starý dobrý klasický Asterix se spoustou vtipných scén. Je příjemné vidět, že v době 3D animace se ještě dělají takovéto animáky. Hudba tady byla taky dobrá.

plakát

Ať žijí rytíři! (2009) 

Podle mě nejlepší z českých pohádek poslední doby. Narozdíl od Nejkrásnější hádanky nebo Pekla s princeznou se tady zabaví každý a vůbec nemusí být dítě.

plakát

Austrálie (2008) 

První část filmu je taková dobrodružná komedie, druhá je zase válečné romantické drama. Hugh Jackman i Nicole Kidman to zahráli skvěle a hodně mě překvapilo, že v tomhle 2,5 hodinovém snímku chvilku nebyl vůbec prostor pro nudu, také proto dávám 5 hvězdiček. Příběh mě hodně zaujal. Vždycky jsem si myslela, že Austrálie je jedna velká krásná zelená země, teď mám ovšem dojem, že to ale jedna velká vyprahlá země, což asi nebyl režisérův účel. :)

plakát

Baba na zabití (2003) 

S hlavními hrdiny jsem fakt soucítila, taky bych tu babu nejradši zabila :) No a na konci celkem překvápko. Jinak je ale takovýchhle filmů spousty a Baba na zabití nepřišla s ničím novým, takže tři hvězdičky.

plakát

Babí léto (2001) 

Opravdu moc pěkný film, který místy pobavil nějakými vtipnými scénkami, ale spíše se zaměřil na stáří a samotu, která s ním přichází. Popis toho, jak se staří pánové snaží zabavit, aniž by domýšleli následky, a toho, jak nás ve stáří doženou různé nemoci a opouští kamarádi, působil opravdu melancholicky a musím říct, že jsem potom měla takovou smutnou náladu, takže film doporučuju, ale určitě ne ve chvíli, kdy budete sami v nějaké depresi.

plakát

Baby Máma (2008) 

Pěkná oddychovka, nic víc od toho nečekejte.

plakát

Barevný závoj (2006) 

Krásné romantické drama, které vyniká hlavně skvělými hereckými výkony hlavního dua, velice příjemnou hudbou a krásou krajiny, ve které se vše odehrává. Jedniná věc, co mě mrzí, je ten konec. Sice dobré ukončení, ale filmaři z té závěrečné scény mohli vytěžit víc, byla odvyprávěna strašně rychle a zbrkle, určitě se z toho dalo vyždímat víc emocí, což je opravdu škoda.

plakát

Bastardi (2010) 

I když zde bylo trochu nadsázky (úmrtí), tak tvůrci skvěle vykreslili tuto nelehkou problematiku. Tohle je bohužel realita dnešních škol a chtělo to, aby něco takového někdo konečně natočil.