Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (17)

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Fargo je pro mě jednoznačně výjimečná, nezařaditelná a místy vtipně šokující dokonalost. Naprostou jedničkou byl Martin Freeman, avšak ostatní herecké výkony i postavy do děje naprosto zapadaly a neměly chybu. Dávám 100%.

plakát

Ravenswood (2013) (seriál) 

Není to špatný oddychový seriál, lze u něj dělat i něco jiného než sedět a hltat každou minutu. Nicméně na mě působí až moc naivně mysteriózně s dost předvídatelnými událostmi a nechybí vždy bezchybně vypadající postavy.

plakát

Monty Python živě (převážně) (2014) 

Jsem velmi ráda, že jsem stihla záznam a nenechala si ujít návrat Monty Pythonů na pódium po čtyřiceti letech. Zopakování starých skečů rozhodně neztratilo své kouzlo ani kvalitu, například Blackmail byl posunut o několik stupňů výš. Atmosféra byla úžasná a pomyslnou třešničkou bylo, když si dokázali udělat srandu i jeden z druhého (Parrot Sketch/Cheese Shop Sketch). Souhlasím, že mohlo být o trochu méně tanečních čísel, ta však nekazila celkový dojem. Vzpomínka, která byla na konci věnována Dr. Grahamovi Chapmanovi mě chytla za srdce.

plakát

Full Circle with Michael Palin (1997) (seriál) 

Jeden z nejlepších dokumentů, co jsem kdy viděla. Michael se chová krásně přirozeně, je spontánní a velmi vtipný. Full Circle jednoznačně stojí za shlédnutí.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Oceňuji, že tento horor není postavený na obyčejných lekačkách, které ve velké míře kazí dojem z filmu. Ačkoliv tento žánr nepatří mezi mé nejoblíbenější, musím uznat, že jsem si ''V zajetí démonů" užila.

plakát

The Graham Norton Show (2007) (pořad) 

Graham je výborný moderátor, který dokáže navodit pohodovou a vtipnou atmosféru a zároveň dokáže do zábavy zapojit celý sál.

plakát

Od pólu k pólu (1992) (seriál) 

Zajímavý dokument se sympatickým a vtipným Michaelem Palinem. Během sledování jsem se několikrát od srdce zasmála, on se na to prostě hodí.