Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (28)

plakát

Iron Maiden: Flight 666 (2009) 

Protože jsem velkým příznivcem téhle skupiny,tak nemůžu hodnotit jinak,i když tam pár hluchých míst bylo.

plakát

Kameňák 3 (2005) odpad!

Většina dobrých i slabších vtipů,které když někdo umí vyprávět,tak se u toho ostatní pobaví.Zdeněk Troška s ansáblem české herecké spodiny tyto vtipy zfilmoval a výsledek je největší trapárna v histori české kinematografie.Toto je moje hodnocení pořadové číslo 560 a můj první odpad.Ani jeden ze tří dílů si totiž lepší hodnocení nezaslouží.

plakát

Do naha! (1997) 

Tak tohle má být nejúspěšnější britská komedie všech dob?! Tak teda zaplať pánbůh,že nejsem Brit.A taky mě potěšilo,že Češi nejsou v hodnocení a podobných anketách o komedii století úplně tím nejstupidnějším národem.

plakát

Titanic (1997) 

Mě prostě tento film neoslovil. Hotovo. Nemám rád herce Di Capria.Hotovo. Na druhou stranu na ten film nebudu plivat a neházet ho do senkrovny,i když je to jen a jen moje věc.Fanatické komentáře některých uživatelů typu ,,kdo nedá filmu plný počet ,nerozumí filmu" jsou k smíchu,to je stejná hloupost jako napsat ,,kdo nemá rád Iron Maiden,nerozumí hudbě".Každý má svůj hudební a filmový vkus a hodnocení na Čsfd jsou snad od toho,aby uživatel svobodně vyslovil svůj názor.

plakát

Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas (1994) 

Vynikající parodie na Walshův polozapomenutý ,,Bílý žár" (1949).Scény z vězeňské jídelny,příprava útěku,předávání oscarů,no to může vymyslet jedině magor nebo génius.Dobrý štěk tam měla Raquel Welchová a hlavně Pia Zadora.Fred Ward přesvědčil,že útěky z kriminálu jsou jeho koníčkem,po ostře střeženém Alcatrazu byl tenhle úprk hračka,když měl takového komplice jako byl Leslie Nielsen.A asi marně byste na Čsfd hledali takové filmy jako ,,Zageriatrický park", ,, Piliny a plíseň" , ,,Dlouhá a lesklá kopí", ,,Sandály a bederní rouška" nebo ,,Zpocený převozník".

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

O tom,který film je nejlepší by se dalo dlouze a bezvýsledně debatovat.Záleží na vkusu každého.Já vidím v Shawshanku dobrý filmový počin,ale raději upřednostňuji filmy Frajer Luke,Zelená míle a Útěk z Alcatrazu když už je teda řeč o filmech z vězeňského prostředí.

plakát

Kšeft za všechny prachy (1988) 

Potěšilo mě,že všichni moji oblíbení uživatelé,kteří tento film hodnotili,ho ohodnotili vysoko.Já osobně jsem se u toho velmi dobře pobavil a snímek se jen těsně nevešel do mé oblíbené desítky.

plakát

Bláznivá dovolená v Evropě (1985) 

,,Sie schweinhund! " . Takovou odpověď dostali Griswaldowi,když se zeptali v Německu starších občanů,kde najdou dům číslo šest.(dobrý den,hledáme sex).Podle mě nejzábavnější film o povedené rodince Griswaldů.

plakát

Návrat do budoucnosti (1985) 

Už je to dvacet let,co jsem viděl tenhle film poprvé.Myslel jsem si,že to bude nějaká přihlouplá, puberťácká fantasmagorie(což svým způsobem také je) a byl jsem mile překvapen.Nechal jsem se vtáhnout do děje a chvílema jsem si myslel,že je něco takovýho možný.Od té doby je také Michael J.Fox mým oblíbeným hercem.Další dvě pokračování taky nejsou špatný,ale ,,už to není ono''

plakát

E.T. - Mimozemšťan (1982) 

Poprvé jsem to viděl na vojně a nechápal jsem,co se na tom všem líbilo,podruhé jsem se už na to ani nedodíval a dosud nechápu,co se na tom všem líbí.