Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Panelstory aneb Jak se rodí sídliště (1979) 

Pokud by to nebyl film, ale jen album fotek jak to probíhalo, tak ok, je to zajímavost. Ale jinak: hudba děsná, scénář/děj neexistuje, většina postav tak nějak o ničem.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Popravdě mě film příjemě překvapil, od čtvrtého pokračování jsem nic moc neočekával a dostal celkem slušnou dávku zábavy i novinek. Mořské panny jsou jednoznačně jednou z nejlepších částí filmu a náhrada Bludného holanďana taky není špatná.

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Deppovo podání přiožralého piráta mě fakt dostalo, celkvé zpracování filmu taky super a do příběhu se člověk ponoří ani neví jak. Rozhodně stojí za znovuzhlédnutí.

plakát

Hele kámo, kdo tu vaří? (2005) 

Film překypuje nuceným záchodovým humorem, no v některých případech se člověk i zasměje. Jinak celkem fádní ukázka pracovního života poněkud zvrhlých zaměstnanců jedné restaurace.

plakát

3:15 zemřeš (2005) 

Známé téma zpracované na další způsob. Máme dům (starý, velký a dřevěný) ve kterém se odehrál masakr a údajně v něm straší. Snad nejčastější zápletka hororových amerických filmů. Tentokrát průměrně zpracovaná. Člověk se nezbaví pocitu, že už to několikrát viděl.

plakát

Příšerná tchyně (2005) 

Vtipně pojaté věčné téma soupeření tchyně a snachy. Je-li navíc tchyně na svého syna příliš upjatá, je zaděláno na těžko skrývanou rivalitu. Co všechno si navzájem dámy provedou a jakým způsobem rozhodně stojí za čtyři hvězdičky.

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

Jednoduchý seriál nenáročný na myšlení. Padouch vždy dostane po tlamě a neomylný čistý a čestný ranger zvítězí. Výhodou většiny dílů je že se u nich dá "vypnout" a na nic nemyslet, jen sledovat odvážné kousky rangerů, přestřelky a otočky aut smykem o 180°

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Jednoznačně seriál, který mě po dlouhé době dokázal zaujmout. Nezvyklý obraz hlavního hrdiny - kladného/záporného - to je zřejmě zcela individuální pohled, pro mě rozhodně kladného. Dexter Morgan jako masový vrah pracující na policejním oddělení Miami, ve své "temné" činnosti pečlivě připravován a vychováván nevlastním otcem policistou tak aby byl společnosti prospěšný a zároveň co nejlépe zahladil veškeré stopy po svém "temném pasažérovi".