Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (45)

plakát

Barbar Conan (2011) 

Kdyby se to jmenovalo Kráčející Momoa nebo Momoa the Barbarian, tak by mi to snad ani tak nevadilo, jenomže Momoa prostě není Conan, smůla. Je to akční b-c,celkem svižné ovšem se spoustou cizích vlivů: Úvod z Pána prstenů,indiáni z Apocalypta,Piráti z Karibiku atd...Bože ať se už prestanou točit "remaky". PS: Není tajemství oceli jako tajemství oceli.

plakát

Boss (1996) 

Detektivka na nedělní večer, která neurazí.......film zřejmě zadotoval tabákový průmysl, protože snad není scéna ve které by se nekouřilo :-)

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Nebylo až tak špatné, ale každopádně největší návaly smíchu přišly vždycky, když Hugo Weaving zahlásil památnou hlášku "Heil Hydra", přičemž jeho přívrženci zahajlovali levou i pravou zároveň :-) :-) :-)

plakát

Centurion (2010) 

Parta Rome boys prchající před ukecanou Olgou Kurylenko,která efektně seká hlavy. Opomenul jsem něco?

plakát

Cesta (2009) 

Tento film je jedna velká, velká deprese. Není to ovšem myšleno ve špatném smyslu, ba právě naopak. Citlivým empatikům bych tento film ovšem nedoporučil, mohl by jim způsobit zdravotní potíže.

plakát

Černá smrt (2010) 

Veškeří členové "křížové výpravy" se chovají jako imbecilové. Jediné klady mohu přiřknout špinavým zlodějům z lesa, kteří jako jediní udělali něco, co dávalo opravdový smysl a tím zajistili parádní akci.

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

Nakouknutí do života křupana. Viděl jsem to tolikrát, že už to znám tam i zpět a čím dál víc mi to připadá jako těžce psychologický film-gegům už se ani tak nesměju jako mi je spíš líto lidí, kteří takoví opravdu jsou.

plakát

Dredd (2012) 

Vykradený The Raid,ale jinak Karl Urban rocks !

plakát

Duchové Marsu (2001) 

Jediný světlý okamžik jsem zaznamenal ve chvíli když Stathamovi usekli hlavu.

plakát

Fido (2006) 

Rodinný zombie film, to tu ještě fakt nebylo ! Naprosto mě to dostalo ! Doporučuju každému se zvráceným vkusem :-)