Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (58)

plakát

Americké psycho (2000) 

Na tento film jsem se celkem těšila, protože tam hraje Christian Bale, který podle mého patří k nejlepším hercům dnešní doby. Docela jsem se bála co to bude, už z toho názvu "Americké psycho" mi běhal mráz po zádech, moje očekávání se také naprosto naplniho, byla jsem z toho uplné trauma. Na některé scény jsem se vůbec nemohla dívat. Ještě dva dny po shlédnutí filmu jsem na to stále musela myslet, myslela jsem, že je to to nejhorší co může být, byla jsem znechucena. Když sem se na to koukla podruhé, musela jsem přemlouvat samu sebe, abych to vůbec pustila. A myslím, že jsem udělala dobře, protože i když se to zdá divné, tak se mi to celkem zalíbilo, však na ty krvavé scény jsem se raději nedívala... Herecké obsazení filmu, nemělo chybu Christian Bale svou roli ztvárnil naprosto geniálně. Role psychopatických vrahů mu opravdu jdou. Jinak další herci jako Josh Lucas nebo Reese Witherspoon patří k mým oblíbeným, takže v tomto nemám co vytknout.

plakát

Až do dna (2006) odpad!

Jedním slovem ODPAD !! Jako každý film s Paris !!

plakát

Batesův motel (2013) (seriál) 

Na začátku musím přiznat, že samotný film Psycho jsem nikdy neviděla, teď jsem docela i ráda, protože nevím, jestli bych se seriálem vůbec začínala, kdybych věděla jak celý příběh zkončí. Ne, že bych neměla tušení, ale ráda se nechám překvapit. Tento počin si mě získal hned po první epizodě. V seriálu nechybí napětí, akce a hlavně záhady, těmi se to jen hemží. Děj je vcelku velice napínavý a nedá se od něj odtrhnout. Postavy v seriálu jsou velmi dobře napsané. Je zajímavé sledovat psychicky narušeného Normana, který umí být normální, starostlivý, citlivý mladík, který se v okamžiku dokáže změnit v nemilosrdného vraha. Na jeho chování má bez pochyb velký podíl jeho matka Norma, která mi neskutečně leze na nervy, její chování k Normanovy, posedlost ním překračuje opravdu všechny meze. Další postavy jako Dylan nebo Emma mi do příběhu skvěle zapadají, doufám, že v seriálu vydrží co nejdéle, protože v hororovém žánru se může stát cokoliv komukoliv a hlavně kdykoliv. Při sledování pilotního dílu jsem si myslela, že seriál se odehrává v 60. letech. Domy, oblečení, auta tomu z počátku nasvědčovali, ale v okamžiku, kdy jsem uviděla iPhone hlavního hrdiny, ni došlo, že to asi šedesátá léta nebudou, když se to tak vezme, je to zajímavé zpestření děje. Bates Motel za shlédnutí určitě stojí, já u něj velice ráda zustanu, budu se těšit na nové díly a záhady, kterých je v seriálu opravdu hodně, jsem zvědává, jak se tento píběh bude postupně vyvíjet.

plakát

Blafuj jako Beckham (2002) 

Celkem dobrý film, Keiru Knightley mám celkem ráda a Jonathana Meyerse docela také. Děj filmu se mi celkem líbil, i když byl chvílemi zdlouhavý, proto jen tři hvězdy.

plakát

Castle na zabití (2009) (seriál) 

Naprosto skvělý seriál !! Nechybí v něm napětí, ani komedie. Catle a Beckettová jsou skvělá dvojice, něco jako Booth a Brennenová z Bones. Nemůžu hodnotit jinak než plným počtem hvězd !!

plakát

Co dál, doktore? (1972) 

Naprosto úžasný film, hned po prvních pěti minutách jsem si ho zamilovala. Naprosto šílená romantická komedie, která nikoho nenechá v klidu. Barbra Streisand je ve filmu naprosto úžasná, díky téhle roli jsem si jí zamilovala. Děj neměl chybu, ani minutu jsem se nenudila, prostě něco úžasného. Jedna z nejlepších hollywoodských komedii, co jsem kdy viděla. Myslím, že i pět hvězd je málo, prostě úžasná podívaná.

plakát

Crossroads (2002) odpad!

Nechápu proč se do toho Britney pouští, když neumí hrát !! At radši zůstane u zpívání, i když to není nic světoborného, tak je to lepší, než když hraje !!

plakát

Černá hodina (2011) 

Super Sci-Fi film, zas něco jiného co tu ještě nebylo. Já jsem si to naprosto užila i když jsem čekala jaká to nebude blbost, mile mě to překvapilo. Hlavně skvělý nápad natáčet v Moskvě, většina takových filmů se většinou natáčí na území USA.

plakát

Černobílý svět (2011) 

Jeden z nejlepších filmů, které jsem kdy viděla !!

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Podle mě jeden z nejlepších seriálů všech dob !!Nic podobného tu ještě nebylo. Je to seriál, který vás chytne a už nepustí. První série byla podle mě bezkonkurenční, druhou a třetí řadu bych hodnotila tak 60%. 4,5 a 6 řadu kolem 95% Doufám, že se budou natáčet další a další řady, protože Dextra nemám nikdy dost a myslím, že nejsem sama....