Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Owen (Jason Mewes) je jeden z nejlepších barmanů na Středozápadě USA. To však nestačí, protože jeho otec nutně potřebuje velkou sumu peněz, aby nepřišel o svou malou hospůdku. A protože Owen není vůbec žádný troškař, nasedá na letadlo a jeho cílem není nic menšího než Hollywood plný celebrit s naditými prkenicemi. Díky svému barmanskému talentu a s pomocí výstředního strýce bere útokem všechny divoké hollywoodské večírky. Jenže do jeho plánu na snadný výdělek vstoupí rozmazlená filmová hvězdička Lisa (Paris Hilton). Owen nečekaně začíná ztrácet pevnou půdu pod nohama... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

ostroz odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film ,ač mohl být myšlen dobře, nedopadl tak. Film je situován z Hollywoodu a líčí osudy mladého barmana, který potřebuje peníze. Film hodnotím jako odpad, protože ani herci nebyli šťastně vybraní a to zejména Paris Hilton. Paris Hilton v tomto filmu hraje hlavní roli a její schopnosti coby herečky nejsou tak skvělé, ale na tento film to asi stačilo. Pro mě osobně byl tento film ztrátou času. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jediný dôvod prečo som si pozrel tento film je Smith a Mewes. Nejako výrazne tragicky by som to nevidel, ale Paris Hilton má menej výrazových prostriedkov ako najhoršia pornoherečka. Videl som raz obrázok, že mimika Stevena Seagala, kde na každom obrázku nálady mal vždy tú istú fotku. Treba povedať, že to bolo lepšie než Paris. Sorry holka, ale 1 Night In Paris neprekonáš. P.S. Je mi záhadou ako sa sem dostali Mewes a Smith. ()

Reklama

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazil proklikáváním kanálů v televizi Film+. Zaujal mě hned od pohledu Jason "Jay" Mewes, tak jsem koukal dál. Zrovna jsem trefil dokonce scénu, kde se objevil Kevin Smith. Ovšem s nabíhajícími minutami jsem se čím dál tím více divil, jak se k něčemu takovému mohli upsat. Nenechte se zlákat, že uvidíte cokoliv výrazně vtipného. Je to víceméně jen dlouhá řada defilé pěkných lidí v hlavní roli s Paris Hilton. Ani jsem nezaregistroval žádný dobrý gay joke na adresu toho strýčka. A když už jsme u toho kritizování, rýpnu si i do toho, že barman-off by měl asi končit nalitím dokonalého drinku a ne jen házení lahví do vzduchu a "komu spadne první na zem, prohrál". Můžete se ale bavit super dabingem typu "Co je, brácho? Co je, synu?". Ne, toto vážně není komedie. Problém je ale v tom, že si nedokážu představit, CO to je. No dobře, teď mě napadl mučící nástroj, čímž bych si taky odpověděl na otázku, kterou jsem chtěl položit, tj. PRO KOHO to je (pro vězně, fanoušky Paris Hilton a masochisty). ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Strašná sprostosť, ale celkovo to nie je také zlé ako som si predstavoval. Vtip bol dosť nevýrazný, taký matný. Neviem ako sa na tom mohol podielať aj Kevin Smith. Jason Mewes bol strašný a spolu s Paris Hilton mu to vôbec nesedelo. Paris týmto filmom asi tiež nezískala viac slávy. Jej postava sa mi nejak nepáčila. Teplý strýko začal liezť na nervy už v polke filmu, ale uznávam, že zopár vtípkov s ním nebolo až takých zlých. Dej to má dosť primitívny a blbý. Je to síce katastrofa, ale nie takého silného kalibru ako som čakal. 1* je zrejme na mieste. 25% ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Film som bol NÚTENÝ pozerať na Nový rok (STV1 1.1.2011 - 00:05) a... našťastie len jedným okom. Za podpory borovičky to bolo na hranici, kedy sa obsah žalúdka podaril udržať v sebe a ja som sa vyhol spoločenskému faux pas. Za iných okolností by som si radšej vypichol oči. A nielen kvôli nasprostlej Hiltonke. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama