foto

China Anne McClain

  • nar. 25.8.1998 (20 let)
    Decatur, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

China Anne McClain se narodila 25. srpna 1998 v Atlatně, Georgii. China je americká herečka, zpěvačka a textařka. Její otec a matka jsou režiséři. Má dvě sestry a jednoho mladšího bratra, kterého jsme mohli vidět v jednom dílu seriálu FARMA RAK. Její sestry Sierra a Lauryn, tvoří s Chinou skupinu Sestry McClain. China nazpívala šest písní a dvě sóla se svými sestrami. Její herecká kariéra začala v Číně v roce 2005. Nyní bychom jí viděli v seriálu FARMA RAK, vysílán na Disney Channel od 11.října 2011

Sokka_

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blood Brother
2017 Následníci 2 (TV film)
Ten
2015 Bilal: A New Breed of Hero
2014 Dokonalý KLUK (TV film)
2013 Machři 2
2010 Machři
2009 Hurricane Season
Jack and Janet Save the Planet (TV film)
2007 Daddy's Little Girls
Postrach Dennis o Vánocích
2006 Divná sešlost
2005 Gospel

TV seriály

2018 Black Lightning (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (26)
2016 Noční směna (TV seriál)
Unexpected (S03E09)
2015 Následníci: Kouzelný svět (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá u potoka (S10E17)
2014 Zeleninkové: V domě (TV seriál)
2011 Farma Rak (TV seriál)
2009 JONAS (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Knockout (S06E18)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
House of Payne (TV seriál)

TV pořady

2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
Radio Disney Music Awards (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace