foto

Nathan Kress

  • nar. 18.11.1992 (27 let)
    Glendale, California, USA

Biografie

Nathan Karl Kress je herec a také profesionální model. Narodil se v Glendale, Kalifornii. Je nejmaldší ze tří bratrů. Moc rád recituje a zpívá. Skončil se svou hereckou kariérou v šesti letech, v deseti se zase vrátil. Když mu bylo deset, mohli jsme ho vidět například v televizních pořadech jako CHICKEN LITTLE, HOUSE, DRAKE A JOSH A SLADKÝ ŽIVOT ZACKA A CODYHO. V současné době hraje v televizním komediálním pořadu ICARLY.

Sokka_

Herecká filmografie

Filmy

2018 Breaking Brooklyn
2017 8 Bodies
Alexander IRL
2016 Tell Me How I Die
2014 V oku tornáda
2011 Snížek, bílý kožíšek
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
iCarly: iGo to Japan (TV film)
2005 Strašpytlík
1998 Babe 2: Prasátko ve městě

TV seriály

2019 Pinky Malinky (TV seriál)
2018 Alive in Denver (TV seriál)
LA to Vegas (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Star Wars Povstalci (TV seriál)
In the Name of the Rebellion: Part 1 (S04E03)
Nultá hodina, 2. část (S03E21)
Nultá hodina, 1. část (S03E20)
2016 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Dvojitý agent Droid (S03E18)
Záchrana Wedge Antillese (S03E03)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
The Man with the Spider Tattoo (E08)
Henry Nebezpečný (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Hra s ohněm 2/2 (S02E19)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Životní pojistka (S05E08)
2013 Sam & Cat (TV seriál)
2012 Video Game High School (TV seriál)
2010 Mr Young (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nezemě (S10E15)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Shuriken School (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Kolotoč (S02E06)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Hudební videoklipy

2007 Miranda Cosgrove - Leave It All to Me (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Změna hry (TV seriál)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky