Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (649)

plakát

The Alpinist (2020) 

Za mne se krásně vyjádřil Cedr. Cedr evidentně není jen rostlina, či natvrdlé dřevo.

plakát

Večerka (1981) 

Dýchla na mne minulá doba ideálů.

plakát

Černá listina (2013) (seriál) 

Kdyby tam neotravovala nesympatická hlavní hrdinka, bylo by to ještě lepší. Takhle tam pořád prudí, že si chce adoptovat dítě, pak že chce nechat adoptovat svoje dítě, následně že si chce nechat svoje dítě...Potřebovala by dítětem majznout po palici, aby se trochu probrala.

plakát

Sodom (2014) 

Nemám celkem nic, proti ,,extrasexuálům,,. Pokud neobtěžují se svým nádobíčkem. Ať si mají svoje kluby, časopisy, ať jim nikdo neubližuje... Ale fakt nechápu, proč by se jim měla dělat za státní prachy reklama, či jiná forma podpory? Dělá se nějaká reklama a podpora rodinám s dětmi? Přitom se brečí, že nejsou děti a nebude na důchody. Přišlo mně, že se jedná o celkem slušný, tří až tři a půl hvězdičkový dokument a pak koukám na tu kupu odpadů... Tak jsem si prošel několik profilů těch lidí, co dali odpad! a bylo mi vše jasné. Mno, takže na vaši akci se dá odpovědět pouze reakcí 5*.

plakát

Jurský park (1993) 

Jediné, co mně na Jurském parku zarazilo byla absence fontánek, narkomanů a laviček. Lavičky asi nejsou potřeba, když se tam neustále zdrhá. Nicméně myslím, že v nočním centrál parku v New Yorku se zdrhá ještě víc.

plakát

V (2009) (seriál) 

Žádné ,,V,, já bych na vás milá produkce ukázal úplně jiné gesto. Výborně našlápnuto, charismatické obsazení a vy to pohnojíte tím, že seriál v nejlepším useknete a neuděláte další sérii. Mimozemšťany na vás.

plakát

Protiúder (2010) (seriál) 

Hodnotím za první sérii. Druhá série se pokouší dohnat nekvalitu hlavních představitelů množstvím koz ( nemyslím zvířata) a zadků. Tu hodnotím za 3*. Další série jsem nezkoušel.

plakát

Gamshijadeul (2013) 

Velice přijemné a nápadité krimi, bez bláznivých stříleček, automobilních honiček ( teda skoro ), komediálně roztržitých, nebo nepřemožitelných genitálních detektivů. 90%