Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (57)

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

výborný seriál z období raného středověku, podobných moc není, vlastně mě nenapadá žádný. skvělá hlavní postava, jedinečná atmosféra.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

za první dvě řady bych dal víc hvězd, ale ke konci už tam bylo moc nezajímavých postav, moc vaty a celkově to bylo moc natahované. po technické stránce si seriál udržel kvalitu po celou dobu, nešetřilo se, ale i ta atmosféra prvních dvou řad se začala pomalu vytrácet.

plakát

Zvuk metalu (2019) 

Vynikající, hodně originální hudební drama. Riz Ahmed je opravdu neskutečný herec.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Vážně někomu tahle umělá americká hipster mrdka připomíná původního Zaklínače?

plakát

This Is England '88 (2011) (seriál) 

rád bych věděl, co za imbecila dalo do podobných filmů jen ty o neonacistech

plakát

Tomb Raider (2018) 

to je tu zas přehvězdováno, 65%, to určitě. jestli je tohle nadprůměr tak Max Payne s Wahlbergem byl klasika kinematografie. tenhle Tomb Raider je zhruba stejná píčovina jako bylo filmový provedení Temný věže. je mi jedno jak dobře se Vikander fyzicky připravila, ona se prostě do role Lary Croft nehodí a tím veškerá debata končí. herečka, kterou jsem kdysi měl hodně rád, se mi teď protiví.

plakát

Ubožáci (1982) 

až na obsazení hlavní role neudělala tato verze nic dobře. kostýmy a kulisy většinou tvoří roztrhané hadry a různé harampádí, takovou změť je téměř utrpení tři hodiny sledovat. až na pár scén v první části a Venturu v hlavní roli tu opravdu toho není moc k vidění.

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

84%? Může tuhle databázi brát ještě někdo vážně? Budu optimista a budu předpokládat, že většina hodnocení se tu objevila po první serii, protože ta ještě působila docela freš. Pak se to ale začne táhnout jak smrad, viz celá serie o jedný vzpouře, kde se paradoxně vůbec nic neděje, většina postav začne být extrémně otravných, za zmínku stojí například vyšinutá černá dredařka nebo partnerka hlavní hrdinky, kterou hraje někdo, kdo se k herectví dostal nějakým obrovským omylem.

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Jalovost. Nechápu, na koho tyhle wow efekty dneska ještě můžou platit, už dávno tu byly líp zpracovaný a promyšlenější scifárny.