Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (15)

plakát

Like House (2021) (pořad) 

Překvapují mě zdejší sáhodlouhé komentáře u hodnocení "odpad." Takhle dlouhé nenajdete ani u Oscarových filmů :)) A k pořadu... Kvalitu jsem nečekal a ani nedostal. Pro pobavení je to super!

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

Nechápu lidi, co tomuto filmu dají jednu * Ale mají asi Z pekla štěstí, že nic horšího nikdy neviděli. Konečně česká pohádka, která se nemusí stydět za pokračování. První díl byl super, dvojka mu šlape na paty. Pokud nejste filmoví kritici z ČSFD a nemyslíte si, že sedíte v Akademii, určitě doporučuji. Ale pokud patříte do jedné z těchto skupin, nepoustějte si české pohádky :)

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Za mě to má nápad. Hlavní postava je pěkně řádná svině a tu jeji chladost jsem jí věřil celý film. Konec by mohl být poněkud jiný, ale většina filmu mi utkvěla v hlavě, tak co

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Ano, viděl jsem Angelinu v lepších rolích. Ale také v daleko horších. Tento pohádkový příběh mě bavil od začátku do konce. Nejvíce jsem těšil na scény právě s Angie, Aurora mě příliš neoslovila.

plakát

Koruna (2016) (seriál) 

Další příběh o další Elizabeth. Tenhle mě fakt baví. Hercům to věřím. Místy trochu zbytečné protahování, ale ve výsledku velmi povedené. Clare se zhostila role velmi dobře. Ano, možná jsem čekal o něco více akce u hlavní hrdinky, jako u Elizabeth I., ale zase o kolik set let je prodleva? :))

plakát

Zlatá mládež (2015) (pořad) 

Nehodnotím aktéry, jako tady většina... Koncept se mi velmi líbí, alespoň se nám ukáže, co je naší budoucí generací:-). Sledoval jsem první řadu a sleduji i tu druhou. Teď mě ukamenujte, ale tento formát reality show mám rád. Česká "smetánka" v roli nejen obyčejných lidí. Za mě palec hore

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) 

I když hodnotím tak, jak hodnotím, nevidím to až tak negativně. Jasně, herecký výkony jsou jaké jsou, ale koho tam čekáme? Aby to odpovídalo popisu, je logické, že tam nedají to nejlepší, co dokáže česká kultura nabídnout. Takže mi komentáře stylu: "příšerné herecké výkony" nedávají úplně smysl... mě to k takovému pořadu prostě sedí. Kdo čeká celovečerní holywoodskou reality, bude rozhodně zklamán. Kdo chce úplně vypnout mozek, je to pro něj ideální. Neříkám, že se na to dá koukat pořád, ale oceňuji formu něčeho, co tu pravděpodobně ještě nebylo (alespoň z pořadů natočených v tuzemsku)

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Dokážu u toho posedět celej den. Myslím, že se v tom každý, alespoň místy, najde (případně zažil ve své rodině). A je fajn vidět O'Neilla v nedementní roli

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Je to vtipný, je to akční, je to místy ujetý. Jasně, není to rozhodně o příběhu. Ale super nedělní odreagovačka