Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Tohle je závěr, na který všichni čekali! Akce od začátku do konce prokládána srdcervoucími momenty. Není to podle knížky, jasně, ale to ani nemůže být. Jestli je něco velkolepého, tak tenhle díl celé ságy. Vizuálně dokonalé, jako celá sága, tenhle díl ještě více o to, jaké obrovské množství kouzel se tam použilo. Nádherná hudba, která dokreslovala celou atmosféru. A herci, kteří když hrají, že se bojí, tak jim to na 100% věříte. Kdo má rád akci a souboje mezi kouzelníky, tak si jich užije dosytosti. Neumím si to představit víc epický!

X-Men: První třída

X-Men: První třída (2011)

Ach! Moje srdcovka. Takhle má vypadat komiks! Miluju ten scénář, miluju ty postavy. Krásný příběh o počátcích mutantů, které známe z předchozích dílů. A že jsou ty příběhy někdy dost překvapivé. Dozvídáme se, proč je všechno v X-menech 1-3 tak, jak to je a že není vše tak, jak to na první pohled vypadá. Moc se mi líbí prostředí a kostýmy,které jsou udělané podle doby, ve kterém se děj odehrává, přesto jsou nadčasové. Objevují se tu pověstné žluté kombinézy a za to je u mě velké +. A samotní herci? Nemůžu si představit, že by vybrali někoho lepšího. Na tomhle filmu se opravdu povedlo naprosto všechno, od A do Z.

Wanted

Wanted (2008)

Když jsem se na tohle dívala poprvé, tak jsem myslela, že blbější film snad už neexistuje. Ale když jsem to shlídla podruhý, zamilovala jsem se. Člověk se Wanted musí koukat jako na komiks, to je základ. Je to akčňák plnej nezapomenutelch scén (Angelina řídící Porsche (nebo nějaký jiný auto - nevím :)), kulky lítající do oblouku), ale nečekejte něco typu Mission Impossible apod., tenhle film má své vlastní kouzlo. Super je práce s kamerou. Občas totiž nastane zpomalený záběr, který je do detailu promakaný, například když Wesley rozbije někomu hubu klávesnicí, z který následně vyletí písmenka tak, že vznikne "fuck you". James McAvoy je naprosto úchvatnej. Výbornej výkon, nechápu, jak může zahrát to, že mu rozčilením vyleze žíla na čele. Pro tuhle roli se snad narodil. Angelina podává průměrný výkon - v akčních scénách vypadá skvěle, jinak se nijak moc neprojevuje.