Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (64)

plakát

Sucker Punch (2011) 

Spoiler! Nejhorší na tomhle filmu není fakt, že Baby Doll nikdy neuvidíme tančit, ale to, že zabijou spící mládě draka.

plakát

Zkažená úča (2011) 

Hahaha, to byla ale sranda... Tenhle film bych pouštěla dětem v první třídě, aby se už v mládí naučily, že prohnanejm mrchám všechno vychází a maj se líp než kdokoliv jinej. Jediná hvězdička za Cameron Diaz, kterou jsem poprvé viděla v roli, kdy se neustále netlemí, jak kdyby byla na houbičkách, a role takový otrávený potvory jí fakt jde.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

No teď tu budu za vyvrhela. Jsem u 22. dílu, třeba potom hodnocení upravím. Asi to má něco do sebe, jinak by to nemohlo být tak dobře hodnocený a oblíbený. Ale mě to přijde pořád dokola (jo, vím, pořád dokola to fakticky není, ale mě to tak přijde). V každym díle L čtyřikrát změní názor na Lighta, ten ho zas pořád přesvědčuje, že není Kira a pořád dokola argumenty, proč tenhle může a tenhle nemůže být Kira...

plakát

Divergence (2014) 

Není to špatný... ale pořád postrádám nějakou podstatu. To, že děvče bude bojovat proti systému, je všem jasný už od začátku, no nakonec se to, k čemu se celý film směřoval, stane během posledních pár minut. A akční fantasy, který se sestává především z hlubokejch pohledů do očí, kdy si divák hodinu říká "ach můj bože, tak už se polibte, ať to máme za sebou" není to, co bych si představovala. Každopádně, Divergence má pár velkejch plus: prvním je Shailene Woodley. Ta holka je prostě přirozená a těším se na její další počiny. Druhym je fakt, že ač je Tris hrdinka, není tu vykreslená na začátku jako bezbranná a na konci jako totálně nepřemožitelná. Naopak, i na konci filmu dostává pěkně na zadek. Třetí plus: fantastický souboje "muž proti muži", mohlo by jich být mohlo i víc. Abych ale nezakončila kladným hodnocením, trochu si musím postěžovat na Thea Jamese. Jo, je to hezkej kluk, o tom žádná. A asi by mohl být i dobrej herec. Má ale chvíle, ve kterejch je trošičku prkennej. A tím trošičku myslím dost.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Řekněme si to upřímně... Avengers, Iron Man... to všechno jsou dobrý filmy. Ale X-meni jsou prostě nejkvalitnější. Jsem strašně ráda, že jsme si dosytosti užili jak mutantů a akce, tak takovýho toho filozofickýho žvatlání. A samozřejmě že dali dost velkej prosto Mystique.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Co si budem namlouvat. Příběh byl levný, no ale to už je tak u komiksovek pravidlo, žejo. Na scénu v letadle si asi pozvali kameramana z mateřské školky, jinak si tu příšernost nedovedu představit. Každopádně... Tohle je Spiderman, jak já si ho představuju, aspoň podle těch pár komiksů, co jsem četla. Při honičce na začátku filmu jsem se neskutečně bavila a to je, myslím si, zrovna u tohohle hrdiny dost stěžejní. Ale samozřejmě čím víc příběh progredoval, tím méně příležitostí zasmát se bylo, a snad uplně poprvé se stalo, že by mě nějaká scéna v marveláku upřímně zaskočila. No uvidíme, jestli si to scénáristi dalším dílem nepo**ou.

plakát

Úžasňákovi (2004) 

Vzhledem k místnímu hodnocení jsem čekala něco víc, ale dobrá podívaná to je, o tom není sporu. Trochu (spíš dost) vykrádačka Fantastický čtyřky. Ale co, je to pohádka.

plakát

Poslední samuraj (2003) 

Film je to dobrý, Cruise mě neustále nepřestává překvapovat, že hrát fakt umí. Jednu hvězdu jsem ale musela strhnout za velkou předvídatelnost.

plakát

Protivný sprostý holky (2004) 

60%? To jako vážně? Teda jen o čtyři procenta míň, než Wolverine? Fakt?