Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (23)

plakát

Oko bere (2008) 

Hazard mám rád, sám zkouším vše co jde, samozřejmě v nějakých mezích. Film má dobrý příběh.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Zajímavý, moderní kousek z divokého západu, který si mě moc nezískal svými někdy až moc krutými a nereálnými scénami. Každopádně nápad dobrý, obsazení víc než slušné, ale žádný šlágr, který bych si pustil znovu...

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Suprová komedie, která pobaví vždy. Jasně nepobaví to všechny, ale pro mladou generaci to je jakási premiéra do světa dospívání, nebo aspoň byla, dokud nebyl internet a všechno nepokazil. Výborné obsazení, hlavně mužských rolí. A samozřejmě Stifler! U mě 80%.

plakát

Odložené případy (2003) (seriál) 

Poprvé jsem seriál viděl na Nově, myslí že ho dávály v hlavním vysílacím čase od osmi a od té doby jsem si ho zamiloval, jako nekterou kriminálku. To zpětné vrácení se do časů, kdy se údálost či vražda odehrála na mě udělala hlavní dojem. Samozřejmě Lilly Rush (Kathryn Morrisová) se do seriálu perfektně hodí. Skvělá atmosféra seriálu, kdy některé příběhy jsou smutné, že by se člověku chtělo až brečet a nejradši by vrahovi nakopal zadek. TOP!

plakát

O.C. (2003) (seriál) 

Já jsem na tom vyrůstal, takže moje hodnocení je vysoké a seriál patří mezi mé oblíbené. Samozřejmě jsem se koukal hlavně kvůli Marisse, kterou jsem vždy Ryanovi záviděl. Dnes už by mě to asi tak nebavilo, ale vzpomínky na ty krásné bezstarostné léta, kdy mi bylo patnáct, mi zůstanou spojené s O.C. California. TOP!

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Klasika, na to se dá koukat stále, aspoň já to tak mám. Některé díly jsem viděl více než třikrát a stále se dobře bavím. Homer a Bart oblíbené postavičky. TOP!

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Tak včera jsem to konečně dokoukal celé. Vždy jsem viděl jen jednotlivé díly a nějak jsem si nedokázal udělat čas na celou sérii. Po její shlédnutí musím konstatovat, že ač válka byla jakkoli hrůzná, tak příběh roty E musí každého uchvátit a když se to povede od začátku do konce, ať už herecké výkony, kamera, či režie. Skvělý válečný seriál, který stojí nejen za jedno shlédnutí. TOP!

plakát

Slunce, seno, jahody (1983) 

Prostě a jednoduše, tohle je můj soudek. Jdi domů živočichu, se pobleju, Blažena. Sranda musí bejt. TOP!

plakát

Góóól! (2005) 

Miluji tento film. Když jsem ho poprvé viděl v kině, věděl jsem, že ho uvidím ještě snad tisíckrát! Film vám dá naději věřit ve své sny. Silný příběh mladého Santiaga hltal a hltá snad každý kdo kdy hrál fotbal. Samozřejmě je tam spoustu chyb, ale ty já nevyhledávám, takže když vidím jak Santi dává gól Liverpoolu, hřeje mě na srdci, ikdyž vím že levačkou by ho asi stěží dal. TOP!

plakát

Kmotr (1972) 

Kmotr, film který jsem opravdu dlouho odkládal, doteď nechápu proč, jelikož filmy s touto tématikou mám asi nejradši. Každopádně po jeho shlédnutí jsem přemýšlel, zda jsem kdy viděl něco podobného. Nemám co vytknout, ať už Marlon Brando jako Boss nebo Al Pacino jako válečný hrdina, z kterého se postupně stává zkušený gangster. Nejvíc mě ale dostala ta atmosféra. Celý film je v napětí a ikdyž má 175 minut, nechtěl jsem vynechat ani jednu. Samozřejmě, že po shlédnutí jsem se hned vrhl na druhý a třetí díl. TOP!