Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Recenze (173)

plakát

Adam (1991) 

Modelínu mám ráda, ale víceménně jsem se u tohoto kraťase nudila (až na začátek a závěr s tučňákem, ten byl perfektní:-) ).

plakát

Affection (2012) 

Ta animace byla tak příšerná, že jsem vůbec ráda, že jsem vydržela až do konce. Avšak stejně jsem měla kolikrát problém rozpoznat, co se vlastně autor snaží zobrazit, takže pro mě je Affection kraťasem nevydařeným po všech stránkách.

plakát

Ahoj, cizinče (2016) 

Tady jsem prostě nepochopila smysl a to modelínové cosi mi bylo ultra protivné.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

První řada byla opravdu dokonalá, všechny díly jsem musela za každou cenu zhlédnout během dvou dnů, a ještě několik dní potom na všechno, co se v seriálu odehrálo, myslet. Ze začátku mi dost věcí nedávalo smysl, nebyla jsem si jistá, kdo je vlastně živý a kdo ne, a závěrečné rozuzlení bylo perfektní. Potěšila mě také přítomnost Taissy Farmigy. Byla jsem štěstím bez sebe, že jsem se konečně dostala k výbornému hororovému seriálu, ale druhá řada Asylum byla pro mě celkem zklamáním. Spousta zápletek, které do sebe nijak nezapadaly, místy byly dost nedotažené. Prostředí ústavu by bylo skvělé, kdyby si tvůrci poradili se vším trochu jiným způsobem. Jak už tu někdo v komentářích zmínil, opravdu to vypadalo, jako kdyby sami tvůrci už nevěděli jak dál, tak to prostě nějak "usekli". Za první řadu dávám jasných pět hvězdiček, za druhou už jenom slabé tři, tedy mé výsledné hodnocení činí čtyři hvězdy. Těším se na další řadu, která snad příjemně překvapí.

plakát

A Short Love Story In Stop Motion (2008) 

Hudbu Sigur Rós jsem si v poslední době hodně oblíbila, konkrétně Hoppípolla patří k mým oblíbeným (asi to také má hodně velký vliv na mé hodnocení), ale přesto mi v tomhle snímku vadila jedna věc, a to sice střídání různých druhů animace.

plakát

Attack of the giant sperm!, The (2010) (studentský film) odpad!

Tedy nevím, ale s tímhle bych se v žádné soutěži nechlubila. Zpracování i děj na mě působil celkově trapným dojmem, i přes to, že se jedná o studentský film, tak bych ocenila nějaký lepší nápad (i když už se v popisku pro jistotu píše, že: film má předvídatelný příběh a je plný klišé). Takže bohužel, ale nemohu jinak se svým hodnocením.

plakát

Azureus Rising (2010) 

Vzhledem k tomu, že dávám 2 * jako jedna z mála, tak se ptám: v čem spočívala pointa tohoto kraťase? Něco mi uniklo ? Takhle to na mě působí pouze jako lepší upoutávka na hru..

plakát

Až po uši (2012) (studentský film) 

Zajímavý nápad, jak znázornit vzájemné manželské odcizení, příjemná hudba a animace také velmi pěkná. Nedivím se, že byl Head Over Heels nominovaný na Oskara. Ke zhlédnutí v HD zde.