Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Hudební

Recenze (9)

plakát

Nesmrtelná teta (1993) 

Takhle má vypadat pohádka! Překrásna pohádka, scénář, dialogy, herecké výkony, vtip, hudba, dej, prostě veškeré aspekty splněny! Můžu se na ni dívat každý rok patří do mých 5 oblíbených!

plakát

The Perfect Kiss (2018) odpad!

Co jiného čekat od Lucie Vondráčkové, která je známá tím že že sebe udělala umělkyně která rádoby všechno umí ale ve skutečnosti neumí vůbec nic a není v ničem dobrá. Zpívat absolutně neumí, hrát neumí, tančit neumí... Ta celý život dřela na tom aby si lidi mysleli že opak je pravdou. Pravý umělec nemusí na ničem dřít. Ať se stará o děti je jim matkou a pak ať nastoupí do nějaké prospesnejsi prace tohle je k ničemu.

plakát

Počátek (2010) 

Dívat se na ten film bylo utrpení, všechno špatně, nic víc k tomu nejde dodat!

plakát

Susedia (2006) (seriál) 

Jsou nejlepší a těším se na další sérii

plakát

Dunkerk (2017) 

Není to film, je to dokument. Celou dobu jsem si připadala jak když se dívám na dokument na prima zoom. Bylo to zdlouhavé, matoucí bez hlavních postav které téměř nemluví, žádný vztah si k nim divák nevytvoří, tři hlavní postavy si jsou tak podobný že je od sebe div rozeznate. Totéž dva piloti nevíte který střílí do koho, který přežil, kdo je kdo. Střílení ve vzduchu se odehrává ve dne zatímco třetina filmu bombardování je v noci, působí to zmateně. Opravdu šíleně divný film. Zřejmě realistický jak to opravdu bylo to ano, ale jinak jste cely film ztracený a hledáte nějaký dej, nějaké emoce které byste si vytvořili. Prostě prázdnota která mě vůbec nezaujala.

plakát

Marley a já (2008) 

stupidní film o ničem, podivuje mě jak dokáže někdo natočit takto hloupý film na 111 minut a ještě úplně o ničem. Přišlo mi že jediné aby tam byl nějaký děj tak tam dali to že pes ničí věci. Závěr mě sice moc dojal, láska ke zvířeti a to že vedou děti k tomu si zvířat vážit a brát je jako členy rodiny ale celkově...co to jako mělo být ?

plakát

Andělská tvář (2001) 

každý kdo kritizuj tento film nemá co dělat tady na ssfd a hodnotit, každý kdo kritizuje dělá tak jen proto aby byl asi zajímavý protože negativní kritiku si tento film vůbec nezaslouží. Dnes kdyby tohle šlo do kin tak to bude trhák. Takovýto film v Čechách doposud ještě nikdy nikdo nenatočil, je to hodno zahraničních filmů co se týče hudby, kamery, filtrů, prostředí, záběrů, hereckého obsazení i výkonů. Je mi líto že Pomejeho a Michaelu Kuklovou tento film dostal do problémů, ale asi jen kvůli hlouposti a závisti českých hloupých lidí, kdy nepřejí nikomu když dokáže něco co oni sami nedokázali.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Film bych rozdělila na tři části (začátek - katastrofa, střed - dalo by se říci dobrý, ujde, konec - zlý). Scény s oběšením čarodějnic dobré, scény s bitvou největší katastrofa jakou jsem viděla fakt směšný. Hrozně použité filtry, tupé nehodící se dialogy. Celý film mi neseděli dialogy (do tohoto filmu se prostě nehodili). Film mne začal bavit až převozem "čarodějnice". Zde to mělo alespoň nějaký děj. Nelogičnosti stále ale přetrvávaly (ona se chtěla dostat do toho kláštera, tak proč z té klece utíkala, proč zabila toho prvního vojáka ? Proč rovnou nezničila toho mnicha? Proč nezničila Nicolase Cageho když byl další kdo ji chtěl zabít, z logiky filmu to tak mělo být, vždy ničila ty co jí chtěli zabránit dostat se do kláštera, ale jeho nechala.). Závěrem přeměny v démona, nepochopila jsem proč mnich četl z té knihy a probudil v ní toho démona a další a další nelogičnosti. Dalo by se z toho filmu vytřískat daleko více, více propracovat scénář, děj, jednotlivé scény, přidat více dějových scén, ale i herců, postav, celý film bylo vidět jak je to nízkorozpočtové, prostě špatně. Dvě hvězdy alespoň za něco co se povedlo, a že jsem to dokoukala až do konce.

plakát

Andílek na nervy (2015) 

kdo sem píše že je to blbost, trapárna, neherecké výkony, tak ne není to pravda, film nebyl vůbec trapný, byl vtipný a perfektně zahraný. Hlavní herečka to skvěle zahrála a jak mluvila a u jejích ksichtů a hlášek jsem se fakt pobavila :D Celý film jsem se bavila a ve své podstatě viděla realitu která se kolem mne všude děje, je to tak :D A musím říct že ač jsem úplně normální holka, trošku jsem se v hlavní hrdince viděla a donutilo mne to k zamyšlení a poučení se :D Žiji v dnešní době která je takováto a vidím to...chce to ubrat...notebooky, internet, vše online, blogerky drogerky, zahleděnost sama do sebe a nepodstatných věcí,....poučení....fyzický kontakt je prostě nejlepší :D Jediná herecká postava která mi byla výsostně protivná je herečka u které se opakovaně potvrdilo že prostě neumí hrát ani pořádně mluvit a to je Hrachovcová, ta mi vadila.