Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (96)

plakát

Gran Torino (2008) 

Jelikož Nova obligátně posrala upoutávku a naprosto zásadní scénu vypíchla v traileru, posrala mi tak celej film. (Ano tuhle pecku sem nechala kvalitně vyhnít, než sem si ji dala.) Naprosto klasicky..... Pro Clinta mám však speciální slabůstku a tomuhle citovýmu kung pao mixíčku s bouchačkama dávám plnej.

plakát

Shutter (2004) 

Well, doposud jsem neměla zájem sledovat jakýkoliv Japonský/ Korejský/ Thajský filmy. Viděla jsem příliš hnusnýho porna z těchto zemí a tak jsem to zazdila. Tenhle film mně zbavil předsudků a momentálně se brodim po kolena v thajskejch a korejskejch hororech. Skvělý lekačky, divný zvraty, hodně hodně hodně špatnej konec, na kterej když si dneska vzpomenu, neni mi dobře. A to je dobře!

plakát

Osudová sázka (1998) 

Hodně dlouhou dobu jsem nebyla schopná napsat smysluplnej komentář k tomuhle filmu. Do půlky filmu si chcete prakticky vystřelit mozek z hlavy, protože musíte poslouchat prasečí ženu jak se vtírá a nesnesitelný rodiče hlavního aktéra. Díky bohu za ten konec, protože ten je důvodem, proč nahazuju takovýhle palbičky. Cukroví ve tvaru srdce, skvělá kamera. Po tomhle se mi chce věřit, že když budete někoho dva dny hodně prudit, zamiluje se do vás.

plakát

Čas probuzení (1990) 

Takovej Přelet nad kukaččím hnízdem, ale tady jsou všichni Jack Nicholson. Robert De Niro ty tiky jede krutě a tanec s ginger holkou léčí. Skvělá věc, což jsem nečekala, když jsem tam zahlídla tátu Kevina McCallistera!!

plakát

Rocky IV (1985) 

Pokud se divák jenom mírně otřel někdy o box, chce se u tohohle filmu zabít. Přesto sázim, protože Ivan Drago je hajzl.

plakát

Pravdivý příběh Ivety B. (2012) (TV film) 

Po vypití tří lahví vína ve dvou lidech a shlídnutí tohohle, sme se shodly, že upečeme Ivetě koláč a budeme jí chránit před zlem dnešní doby.

plakát

Mluv (2004) 

Yes, po tomhle a po Runaways mám už o Kristen lepší mínění. A adorujte si jí tu jak chcete, ale bohužel, tuhle raped girl, hraje i v Twilight shitu. Dávám palby, protože se mi to z nevysvětlitelnejch důvodů líbilo, ačkoliv učitele výtvarky a blonďatou kámošku bych ráda umístila doprostřed lidský stonožky.

plakát

Smrt jí sluší (1992) 

I see me! I see me! Meryl Streep ej kej ej tuctovka, dívka a vaše...vaše srdce nebije. Goldie ej kej ej absolutně žádný kozy v červenejch šatech, díra v břiše a děsivý čočky! Ernest chce víc vodky, nemůže chytit odstín, oční stíny nejsou vyvážené. Naprosto skvělá věc, už jako dítě sem to žrala. Sypu hvězdy proudem a En garde, BITCH!

plakát

Hrůzná minulost (2012) 

V poslední době moc dobrejch hororů nevídám a u tohohle sem byly napnutá až do konce. Respektive do scény v kadeřnictví, což je samozřejmě první co uděláte když zabijete seriovýho vraha, dojdete si nechat udělat novou frizůru neasi... Jinak díry ve zdi, padající kříže, slepá holka, hodná mrtvá pani co vám pomáhá....Vážně dobrá věc a skvělej záběr na týpka co se plouží chodbou, průřez zdí a posranou (jiný dny tvrdě nespoutanou motorkářskou lesbu) ...ženu. Dávám plnou palbu, protože ste rozmazlený z dobrejch obsazení, hektolitrů krve a malejch mrtvejch holčiček v šatech (nejlépe identickejch dvojčat) a pokud jedno z toho nedostanete neni to pro vás dobrý...Koukám, že pár z vás to ani nedokoukalo, což je další skvělá věc na týhle databázi hodnotit film, kterej si viděl do čtvrtky......bod pro tebe kámo.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Mým koníčkem je pokrm.