Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Zápletka jako taková byla vcelku zajímavej nápad. Proč ne. Bohužel zpracování dost meh. Teda kromě masek, ty byly, uznávám, povedený. Postavy plytký, nepropracovaný, hlavní hrdinka extrémně otravná, až si člověk chvilkama přál, aby ji konečně taky něco zabilo. Na to, že se mělo jednat o teenagery, vypadali všichni jako basic třicátníci (až na pár výjimek). Hudba nuda, atmosféra nulová, gradace děje nikde a v podstatě se hodinu a půl díváte na uřvaný pobíhání od ničeho k ničemu. Kulisy a prostředí jsou navíc tak sterilní a stejný, že nepoznáte, jestli se scéna odehrává ve špitále, u někoho doma nebo třeba ve škole. Chování postav z velké části nelogický, místama úplně debilní. Velmi slabý 2/5.

plakát

Ulice strachu – 1. část: 1994 (2021) 

Ani vtipné, ani hororové, ani drama, ani thriller. Prostě jen další plytká záležitost z dílny Netflixu. Příběh nudný, chování hlavních postav dosti podivné a nelogické, soundtrack nezapamatovatelný. A že se to má celé odehrávat v roce 1994, tomu jsem ani na chvíli nevěřila (ať už šlo o kostýmy, účesy nebo kulisy). A co tomu dodalo pomyslnou korunu, bylo to úporné tlačení LGBT. Velké zklamání.

plakát

Inferno (2016) 

Pěkná hudba, dobří herci, fajn efekty. To je asi tak všechno. Film, který se jmenuje jako kniha, dokonce jsou v něm i stejné postavy jako v knize, vypráví úplně jiný příběh. SPOILER ALERT To, co dávalo knize tu úžasnou atmosféru, ten super nádech a to, nad čím se mohl člověk zamyslet po přečtení poslední strnáky - tedy fakt, že virus nakonec do světa unikl - ve filmu chybí a tudíž to z něj dělá jen další všední, obyčejnou blbost s "dobrým koncem". Taktéž smrt Sienny je úplně mimo. Škoda, na ten film jsem se těšila.

plakát

Hodiny (2002) 

Skvělá hudba, dobří herci a prostředí Anglie prostě miluji. Nicméně film jako takový mě spíše nudil a měla jsem z něj akorát špatnou náladu. Nic, na co bych se kdy podívala znova.

plakát

Need for Speed (2014) 

Větší kravinu jsem teda dlouho neviděla. Od debilního příběhu, přes nesympatické až ošklivé herce, až po nudný soundtrack. Kdo mi vrátí ty 2 hodiny mého života? Dávám jednu hvězdičku pěkným efektům a kárám (pro verbala - Koenigsegg nejsou Italové ale Švédi).

plakát

Ouija (2014) 

Po příběhové stránce nic nového, jen milionkrát omleté téma. Hudba taky slabá, český dabing katastrofa, herecké výkony hrozné. Jediné, co se povedlo byly občasné lekačky. Ještě štěstí, že jsem na to nešla do kina.

plakát

Monstrum (2008) 

Prosila bych o navrácení té hodiny a půl mého života. Film totálně o ničem. Splácané všechno dohromady (od Godzilly, přes Záhadu Blairwitch, až po Pacific Rim), nemělo to hlavu ani patu a když už to začalo být malinko zajímavé, tak byl konec. Nechápu, jak může mít taková kravina takové vysoké hodnocení...

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Po dlouhé době dobře investované peníze za kino. Peckovní film, kterému nechyběl humor, akce a hlavně nápaditost. Bomba!

plakát

Rec 2 (2009) 

Tak to se hodně nepovedlo.